Tehnički kutak > Tuning skutera

roost :))

<< < (9/18) > >>

Josip:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43964.0.html

evo ti za midrace tj stavi neki TPR ili DUE+ i nediraj nista

doritos:
Bilo bi ljepo da neiskusna ekipa skuzi da SVE STO SE VRTI ko mutvao da ne traje puno, nekom nekih 200km , nekom ni 50km a nekoma izdrzi 3t km...

Ako oces dugotrajnost, snagu i momenta za SVAKI DAN onda najbolje BASE KLASA sve staviti,

Ako oces da ide trkace onda MIDERACE - HIGH MIDERACE I HIGH END al to je onda svakih 20min sarafanje na duge staze i vise da stoji doma u sobi ili u garazi nego na cesti za po gradu.

sada birajte sta ćete :icon_biggrin:

Drnda:
bb i fabrizzi  ::)

doritos:
j#bo me pas, sad kad mi sve dopizdi, sport gore i serijski spuh sc08 i uzivaj brate :laughing7:

salej600:

--- Citat: doritos - 26 Prosinac, 2010, 14:14:45 ---Bilo bi ljepo da neiskusna ekipa skuzi da SVE STO SE VRTI ko mutvao da ne traje puno, nekom nekih 200km , nekom ni 50km a nekoma izdrzi 3t km...

Ako oces dugotrajnost, snagu i momenta za SVAKI DAN onda najbolje BASE KLASA sve staviti,

Ako oces da ide trkace onda MIDERACE - HIGH MIDERACE I HIGH END al to je onda svakih 20min sarafanje na duge staze i vise da stoji doma u sobi ili u garazi nego na cesti za po gradu.

sada birajte sta ćete :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Koji sam ja onda car  :laughing7:. Ja sa TPR-om prešo 3,5 tkm i još ide  :icon_thumright:.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju