Tehnički kutak > Tuning skutera

Održavanje kita?

<< < (4/5) > >>

EdoSP:

--- Citat: vanjossi - 23 Prosinac, 2010, 04:33:47 ---moja preporuka, dr evo kit ili trophy 1000 kn(dr evo)
 auspuh original sc 22 ili sc 08

u slucaju da imas onaj sa katalizatorom probaj nabaviti ovaj (cijena 200 kn)
utezi variomata 5-6 gr (70-80 kn)
polini federi kvačila 90 kn
karbonitne usisne lamele 130 kn
dizna cca  br 74 15 kn
red sponge filter zraka 30 kn
nova rashladna tekucina
bilo bi nekih 1600 kn okvirno plus majstor

i jos ovisno kad je rađen servis:remen, klizači, feder kontrasta,remen uljne/vodene, pakne....

--- Kraj citata ---

budel ti trebo taj spuh,javi se meni  :toothy12:  :toothy12: , a base je stvarno zvijer,traje nekad i vise nego serijala,a mnogo je bolji,klasika,treba stavit,trophy kit-17,5 ili 19 karb neki,lezajeve promjenit,iglicasti,ja mislim da uz kit dodju karbonske lamelice,vidjet remen stavit malossi special,spuh bi bilo idealno i to je to,variomat naravno ako si pri novcu

danc00:
Za 1700kn teško buš složil novi BASE kit... (kit+variomat+karburator+sitne pi*darije=1900kn min) Naravno ak je sve novo...ak kupuješ polovno onda se svašta nađe! Sva sreća da ti još i spuh ne treba :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: EdoSP - 23 Prosinac, 2010, 14:46:34 ---budel ti trebo taj spuh,javi se meni  :toothy12:  :toothy12: , a base je stvarno zvijer,traje nekad i vise nego serijala,a mnogo je bolji,klasika,treba stavit,trophy kit-17,5 ili 19 karb neki,lezajeve promjenit,iglicasti,ja mislim da uz kit dodju karbonske lamelice,vidjet remen stavit malossi special,spuh bi bilo idealno i to je to,variomat naravno ako si pri novcu

--- Kraj citata ---
ne treba mjenjat lezajeve, netreba mjenjat spuh(stavljat rezo), netreba ,mjenjat karb, netraba malossi remen
da nađe polovni kit slozi skut za tu cifru  :icon_thumright:

opijum:

--- Citat: vanjossi - 23 Prosinac, 2010, 16:41:15 ---ne treba mjenjat lezajeve, netreba mjenjat spuh(stavljat rezo), netreba ,mjenjat karb, netraba malossi remen
da nađe polovni kit slozi skut za tu cifru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa to sam i ja mislio ali i upoznao me je sa ciframa SlowRider i znam da je jeftiniji taj osnovni tj base tuning.

--- Citat: EdoSP - 23 Prosinac, 2010, 14:46:34 ---budel ti trebo taj spuh,javi se meni
--- Kraj citata ---

Hvala ti ali prodao sam TT i planiram kupiti neki drugi jer ovaj nije bio u baš bajnom stanju.
Tražim ovdje  http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,44008.0.html pa ako netko ima neka se slobodna javi na PP.

ivanm:
ako trebaš pomoć za montažu, ovisno o lokaciji gdje si, javi se  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju