Tehnički kutak > Tuning skutera

Održavanje kita?

(1/5) > >>

opijum:
Prije nego što počnem ovaj tekst o tuniranju skutera želio bih prvo napomenuti javnosti kako je nabrijavanje skutera veoma složen i mukotrpan posao....Potrebno je neprestano ulaganje što se može i izraziti na vašoj(tatinoj)lisnici..Jednom kad počnete nema više kraja.....tj to je kraj bez dna!!

Teks preuzet s ove stranice. Pa me zanima koliko su učestala ta održavanja,ulaganja kita jer planiram ga staviti a skut pa nebi želio da ga moram učestalo šarafat i nešto dodatno ulagati.Spreman sam potrošiti max 1700kn na kit i popratne dijelove bez auspuh. Mislio sam ono, tipa staviš i voziš uz neki redovan servis recimo jednom godišnje.Da li je to moguče ili je priča drugačija.

pralas:
za base kit:zagrijavanje prije voznje,promjena brtvi,karika,iglicastog cca 15 tis km,kvalitetno ulje,nastelan karb,svjecica 9-tka i mora trajati bez sarafanja...

ps:ima koliko hoces tema o ovome,samo treba koristiti trazilicu i stisnuti klik ::)

180RunNeR:
a zašto nebi bilo moguće....ali kad jednom kreneš šarafat svako malo ćeš...jer ćeš uvijek htjet postići maximum iz minimuma...

ivanm:
sa base kitom se voziš jednako dugo kao i sa serijalom... pod uvjetom da je složeno kak spada... neprestano šarafljenje može proizići iz 2 elementarna razloga:
1. u startu nije složeno kako treba
2. vozač stalno želi više i bolje pa dodaje nove dijelove..

massi:

--- Citat: ivan pralas - 22 Prosinac, 2010, 15:06:18 ---za base kit:zagrijavanje prije voznje,promjena brtvi,karika,iglicastog cca 15 tis km,kvalitetno ulje,nastelan karb,svjecica 9-tka i mora trajati bez sarafanja...

ps:ima koliko hoces tema o ovome,samo treba koristiti trazilicu i stisnuti klik ::)

--- Kraj citata ---
potpis na ovo  :headbang:
tema ima koliko hoces kako kaze ivan
a base kit uz uredno zagrijavanje i odrzavanje moze jako puno trajat
eto jedan clan sa foruma mislim da dosta njih znaju ko je
je napravijo uz slabiji midrace malossi replicu 30 i nesto tisucica ako se ne varam mozda i vise  :toothy9:
nadam se da ce moji sport isto toliko dogurat a ne sarafam nista skoro to skoro je zato jer uvijek ocu bolje naravno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju