Pozdrav ekipa,
Ukrali su mi Baoitiana(Italscooter) prije nekoliko dana i pošteni lopov (dabogda mu obje ruke otpale i tako sve do 17. koljena u obitelji) ga je ostavio u grabi u vrtovima na Sopotu (crkni dzubre, bar si ga mogao sprakat negdje na vidljivom mjestu da ga ne moram izvlačit iz grabe). E sad, da ne nastavljam o tome koje je to smeće od motora i da bi manje problema imao da sam ga utopio u Savi nakon što je prvi put stao (vozi 20 kilometara i onda odbija poslušnost prilikom paljenja bar sljedeća 24 sata), želio bih postat par pitanja u vezi popravka. Rekli su mi na servisu da će koštati (naravno da će koštati jer kad daš 6000 kuna za smeće od motora, svaki popravak košta bar 500 kuna) otprilike 100 evra.
E sad:
1. Polomljena je blokada za zaključavanje volana: koliko to košta i da li se može to negdje nabaviti/popraviti i da li ja kao jedan laik po pitanju motora mogu to sam napraviti jer ovako nije bas u voznom stanju(sve izgleda poprilično rastureno)?
2. Prerezane su žice od bravice (pretpostavljam da bi ga mogli upaliti (naravno, prokleti lopove, dabogda ti zbog toga i desno mudo otpalo)): da li moram mijenjati sve bravice, odnosno, da li mogu samo spojit žice nazad i nastaviti voziti dok njegovo "Kinesko visočanstvo" ne krepa da ga mogu ostaviti na Jakuševcu.
pretpostavljam da nista vise nije strgano. thnx