Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (10/36) > >>

IGi-AeroX:
covjek jedan imo je midrace na area 51 i meni prodo kit i radilicu vozio se 5h slaze nekog golfa trebaju mu novci..dijelovi su bili bagatela. to je istina sto se stalno jebes kad imas gore nesto jace od base..npr remen svakih 3 tjedna novi  :angry7:
kupi nesto rabljeno za pocetak..ima dosta ljudi trophy da prodaju za 300-400kn bez riseva  :headbang:

Aprilia97:

--- Citat: aprilia area 51 - 21 Prosinac, 2010, 18:24:14 ---hvala...ma jebes mob...nikad me to nije privlacilo...nek je beba u garazi a ako nista nosti cu kucni telefon u džepu... :frajer:

--- Kraj citata ---

ne treba ti mob...das ga za mob,a kupis na kiosku za 100 kn onu krntiu...glavno da moš zvat...  :)

wonderkid:

--- Citat: IGi-AeroX - 02 Siječanj, 2011, 19:48:52 ---covjek jedan imo je midrace na area 51 i meni prodo kit i radilicu vozio se 5h slaze nekog golfa trebaju mu novci..dijelovi su bili bagatela. to je istina sto se stalno jebes kad imas gore nesto jace od base..npr remen svakih 3 tjedna novi  :angry7:
kupi nesto rabljeno za pocetak..ima dosta ljudi trophy da prodaju za 300-400kn bez riseva  :headbang:

--- Kraj citata ---
daj ne trabunjaj,nemoj zavaravat ljude jer svi oni koji imaju imalo znanja o tuningu znaju da je ovo glupost tjedna

aprilia area 51:
ahah svaka 3 tjedna....svaka cast...inace ako narucujes iz vana,....toliko ti taman treba odp da to dode do tebe... :drunken_smilie:

devil_ma-yela:

--- Citat: aprilia area 51 - 03 Siječanj, 2011, 10:44:50 ---ahah svaka 3 tjedna....svaka cast...inace ako narucujes iz vana,....toliko ti taman treba odp da to dode do tebe... :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
šta vi znate koliko on kilometara napravi u ta 3 tjedna  :laughing7:  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju