Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (9/36) > >>

wonderkid:
i tebi isto,ono taj stage 6 pro je slabiji za nekih 500-1000rpm negdje i vise bi ti on paso brijem kad bi malo preradio cilindar nego nardo

ivanm:
ili yasuni r mogla bi ga punit prerađena serijala na oko 11000 okr..

IGi-AeroX:
pusti te sve price kupi 70ccm trophy ili due plus (ako zelis trajnost ubaci klip s dvije karike),neku radilicu i spuh..reko si variomat vec imas,lakse rolice,remen i kvacilo i eto ti..samo sredis taj hladnjak..

ivanm:

--- Citat: IGi-AeroX - 25 Prosinac, 2010, 14:32:08 ---pusti te sve price kupi 70ccm trophy ili due plus (ako zelis trajnost ubaci klip s dvije karike),neku radilicu i spuh..reko si variomat vec imas,lakse rolice,remen i kvacilo i eto ti..samo sredis taj hladnjak..

--- Kraj citata ---
joooooj... predlažeš mu ulaganje od 3000 kn minimum!!

aprilia area 51:
ma prosle zime sam slago midrace na areu 51...due plus nardo multivar fly rms wingbel top radilica polini usis karb 21 hebo remen polirani blokovi...i ndrko sam se s tim ko kreten i ulozio para i para i na karaju uvjek neki k**ra* me drko...

tak da sada nezelim na roxa neki veliki tuning...smao eto toliko da ide solidno da nisam bas prespor...kuzis samo spuh multivar karb i jos par stinica i to je to za sad na makini...jer prvo cu ga sredit da bude sve tip top sto se tice svega...pa kad to sredim onda mogu razmisljat o nekom midraceu...

i to ovakav set up:
malossi mhr replica (klip sa 1 karikom)
nardo, yasuni c16
multivar
delta
wingbell
malossi kevlar
stage 6 usis i prirubnica
dellorto 21
topova radilica s plavim polutkama

i to bi bilo to...

Navigacija