Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (33/36) > >>

interceptor:
joj Robi to srčeko na roxu je baš super... vidi se i podizač made by "ilić"... ugl. zasto nisi obojao ga u drugu boju ?!  :dontknow: ...da si rekao, mogu ti ja rjesiti neko bojanje po sportskoj cijeni (tamo kod onog lika gdje sam ja i svog bojao)..ugl. rox je erotika (samo zbog srčeka i ilić podizača, inače da nema toga  :angry7: :angry7: )

aprilia area 51:
e iskreno mislio sam mali da sam drugu boju moro bi mjenjat u papirima boju a i regan je jos i sve tak da nisam tjeo mjenjat onda...da ilicev podizac mogu rec da je super napravio...i srceko je radio onaj sto je i tebi nalje onaj rrunerr s foruma...

a ovo bojanje mi je vulic izfuserio zesce j#bote....popizdio sam...sad ce malo ostat tak dok ne nerjesim neke pare opet i onda cu odnet bas kod nekog pravog majstora da mi to napravi kak bog zapovjeda...

interceptor:
promjena papira ti je 120 kn
a "pravo" bojanje ti je oko 1700 kn kod "karamana", znam vjeruj mi bokte, kad mi je to rekao (1700 kn) ja se lagano okrenuo i otiso, s tim da je i on fušer jer kao misli to su skuterčići ovo ono, znas netreba to nist spešl, a naplati kao da ga bojaš u tvornici rolls royce-a bokte...za nekih cca 500-tinjak kuna sam ja svog dao liku i sasvim sam zadovoljan urađenim, vidio si mog runnera i et bokte...ali tih 500-tinjak kuna je bilo jer sam dobar s njime a inace je oko 100E ..ugl. samo naprijed, ja svog polako vracam u serijala stanje i onda ide na prodaju/zamjenu za sp-a ili vx-a..

JeRa:
skuter ti je mraaak   :icon_thumright: .. jedino sto bi ja napravio jos je : ovo bijelo prefarbat u crno , isto tako i felge , mislim da bi bilo brutalno  :headbang:

Rox-Rab:

--- Citat: JeRa - 24 Travanj, 2011, 19:23:50 ---skuter ti je mraaak   :icon_thumright: .. jedino sto bi ja napravio jos je : ovo bijelo prefarbat u crno , isto tako i felge , mislim da bi bilo brutalno  :headbang:

--- Kraj citata ---

ma nemas tu sta vise farbat skuter je bonbon,jos kad stavis ovu ralicu bit ce jos ljepsi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju