Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (32/36) > >>

luis57:
Super je...Stvarno fino sredjen!  :icon_thumright:

aprilia area 51:
hvala...ali ima jos poslica...moram ovu doljnu masku (ralicu) malo odrezat s one strane kod auspuh jer nestane od auspuha nemogu je stavit, moram bocnu nogu jos stavit, i naprjed onu pod masku stavit...ali morat cu na njoj probusit 2 rupe i provuc lajtunge kroz nju jer vidis kako lajtunzi stoje pa nemam kud s njima...a ako ih supstim prema dolje onda grecaju od masku, i jos na ovo disam rezo ove bocne maske tu cu stavit mrezice...

luis57:

--- Citat: aprilia area 51 - 23 Travanj, 2011, 09:50:15 ---hvala...ali ima jos poslica...moram ovu doljnu masku (ralicu) malo odrezat s one strane kod auspuh jer nestane od auspuha nemogu je stavit, moram bocnu nogu jos stavit, i naprjed onu pod masku stavit...ali morat cu na njoj probusit 2 rupe i provuc lajtunge kroz nju jer vidis kako lajtunzi stoje pa nemam kud s njima...a ako ih supstim prema dolje onda grecaju od masku, i jos na ovo disam rezo ove bocne maske tu cu stavit mrezice...

--- Kraj citata ---
pa dobro, samo polako... završno sredjivanje je najslađe...  :glasses2:

IGi-AeroX:
jel ti previsok zadnji kraj u voznji?kako ide u zavoje?
ljepo je to sredeno.:)

aprilia area 51:
uopce mi nije visok...i u zavojima mi je skroz stabilan uopce mi ne proklizaje nisti nista kao ostali motori na kojima sam imo distancer....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju