Ostalo > Motocikli

..savjet.. :)

<< < (2/7) > >>

pralas:

--- Citat: loris46 - 19 Prosinac, 2010, 23:37:55 ---aprilia rs125 zatvorena verzija ima 11kW..te tako pise i u papirima..provjereno

--- Kraj citata ---
cijelo sam vrijeme mislio da se rs ne moze voziti sa a1 :dontknow:
ali na kraju ipak moze ;D

ja bi na tvom mjestu uzeo rs-a,samo odrzavanja je dosta skupo ali 2t je 2t :drunken_smilie:

Deny:
i 2006 postoji u ovakvim bojama,brat je uzeo ovakvog,a ja bi prije uzeo ove modele 2006-2007 nego 2008-2010 jer su zablokirani do bola

loris46:
odrzavanje je znatno jeftinije nego cross, koliko znam...e sad to sam i ja cuo da su ove novije pune blokada, i da ih je tesko skinuti...a to je prvo sto bi napravio na rs-u..

devil_ma-yela:

--- Citat: loris46 - 20 Prosinac, 2010, 00:00:41 ---odrzavanje je znatno jeftinije nego cross, koliko znam...e sad to sam i ja cuo da su ove novije pune blokada, i da ih je tesko skinuti...a to je prvo sto bi napravio na rs-u..

--- Kraj citata ---
ali zato cross ima svoje čari  :icon_biggrin: ja isto razmišljam da se iduću sezonu prebacim na cross

za te novce koje imaš nađeš odličan cross motor, jer cijene su dosta pale.

samo moraš odlučit šta ti je draže, cesta ili makadam, i na kraju šta se tiče održavanja, nisu toliko velika, iako ovisi da li ćeš uzet 2t ili 4t crossera.

te-te-ac:
sto se tiče krosa.. cvaju nemoj uzimat.. uzmi 4t 250cc i vozi se..

250 2t je prebrutalan za vozit tako da.. neces ga iskoristit ni 5% a i puno manje traje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju