Tehnički kutak > Tuning skutera
nardo il yasuni c16 za due + ??
domagoy 46:
onda najbolje da ostavim ovaj karb,pa kad dođe vrijeme za stelovanje,uzet cu tih igla nekoliko i dizna pa ustelovat ga
:icon_scratch:
doritos:
da.
OvErLoAd:
Evo da se izjasnim, jer čujem da me se spominje LOL
Nema potrebe zaključavat moj topic jer su djelovi i dalje na prodaju, samo ne domagoyu46.
Dečko se puno raspituje, a ništa ne kupi na kraju, niti se izjasni, drugi dan novi upit za neki drugi dio, nemam volje s takvima poslovat, da mi na kraju još ne preuzme paket, i gle čuda, saznam da se to događalo već s njim.
eto.
domagoy 46:
--- Citat: OvErLoAd - 27 Prosinac, 2010, 19:59:13 ---Evo da se izjasnim, jer čujem da me se spominje LOL
Nema potrebe zaključavat moj topic jer su djelovi i dalje na prodaju, samo ne domagoyu46.
Dečko se puno raspituje, a ništa ne kupi na kraju, niti se izjasni, drugi dan novi upit za neki drugi dio, nemam volje s takvima poslovat, da mi na kraju još ne preuzme paket, i gle čuda, saznam da se to događalo već s njim.
eto.
--- Kraj citata ---
ja se puno raspitujem i nista ne kupim?ne,nije istina,stalno nesto uzimam,raspitivao sam se za gljivu da mi onako stoji iznad točka.i ljudi su mi rekli sta mi sve treba i koja gljiva,i čuo sam se s gumijem i ovih dana ce mi poslat gljivu,a ja cu mu uplatit sutra il preksutra,ja sam tebe samo pitao koja je cijena,toga svega sto mi treba,nisam ja rekao ni da cu uzet ni da necu,al vjerovatno bi uzeo jer sam vec naručio od njega gljivu,pa ako hoces javi mi cijenu da se dog.,ako budem uzimao ja cu ti prvo uplatit pa mi posalji,jer nezelim vise probleme pravit na forumu
domagoy 46:
sta mislite o ovom karbu,dal da ovaj uzmem ?
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43186.0/topicseen.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju