Tehnički kutak > Tuning skutera

nardo il yasuni c16 za due + ??

<< < (15/17) > >>

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 26 Prosinac, 2010, 12:31:09 ---ja vec imam dellorto 19,mislim se dal da stavim 21,par ih mi je reklo da stavim neki su rekli da ostavim isti,pa se sad dvoumim

--- Kraj citata ---

Ostavi si taj fergazer, nabavi w7iglu za lakse stelanje i u proljece to doteraj i gasiraj .

Drnda:
slazem se sa doritosom.. iako nezz oce li w7 igla biti dovoljno bogata za gus midrace... jer skut se ionako po cesti najcesce vozi na oko trecini gasa gdje najvise utjece igla... razlika izmedju w7 i w 16 je najvise u potrosnji, ali i na base setupu je meni na w16 smjesa odlicna.. sad onaj tko je imao due nek rece, ako je w7 dovoljna za taj setup, uzmi je jer je meni razlika u potrosnji bila izmedju te 2 igle oko 1-1,5 litara...

pralas:
mozda da proba sa w9 :dontknow:

Drnda:
gle.. nebitno toliko, ako sa w7 moze imati ok smjesu, ja bi mu preporucio nju, meni je na slicnoj snazi setup bio i bila je w16 igla , a trosio je do 8 litara sa gljivom...
ako je skut predvidjen samo za ganjanje, tipa voznja na stazi tj samo full gas, bolje mu onda tuplju iglu tipa w7

doritos:
ja sam imao na 2 dueta w7 iglu i bilo je savrseno a vozao se stalno po centru grada, zeleni val, trg itd , 2 kilera gore, due+ sa trophi klipom, w7 i dizna nekih 85 na dell19 sa gljivom e13, milina :icon_biggrin:

Pun gas stalno, temp bila na nekih 78-80, u guzvi na gas koci 82-84c i sve super je radilo.

Ugl, radje uzmi w7 za lakse stelanje i staviti na 2 ili 3 zarezu iglu, nije na svakom isto ali tu negdje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju