Općenito > Propisi

Zaustovila me bez vozacke

<< < (13/28) > >>

jole098:

--- Citat: www.ubizec.com - 21 Prosinac, 2010, 18:05:59 ---"pa auti b i d su na glavnoj cesti samo sto auto B nemoze proc prije auta D  on mora PROPUSTIT AUTO IZ SPTOtNOG SMJERA(auto B)"  sve ostlao stoj samo ovo stoji da auto D ide ravno a da ne skreće kak ej alfa nacrto on je malo glupo nacrto pa se linije sijeku uglavnom auti  D i B su na glavnoj cesti nemaju točku SUdara  i oni mogu slobodno skrenut svaki u svoju stranu  zatim kad su oni skrenuli ide auto A koj vozi racvno auto C ga mora propustit zbog onog gore kaj sam svojom greškom napiso :icon_thumright:  (jel sam mislio da auto D ide ravno kao da se strelica nastavlja zasmetala mi ona od auta C i to kaj je presjeko linije od auta D i B nije smjelo bit tak nacrtano  ;D)

--- Kraj citata ---
Naravno,krivo je nacrtao smijer kretanja jer je presjekao put b i d što je greška...

2TDottore:

--- Citat: www.ubizec.com - 21 Prosinac, 2010, 18:05:59 ---uglavnom auti  D i B su na glavnoj cesti nemaju točku SUdara  i oni mogu slobodno skrenut svaki u svoju stranu

--- Kraj citata ---

aj mi molim te objasni tu svoju teoriju da svaki moze slobodno skrenut u svoju stranu a da ne prodju jedan kroz drugog ak krenu u isto vrijeme...  :rofl1:

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2010, 18:03:17 ---issssss pa vi bi napravili haos da se nadjete u takvoj situaciji vec 48716481 puta....xD  ::)

--- Kraj citata ---

To mi je i bila namjera pokazati sa ovim ultra jednostavnim primjerom.
A sad zamisli one kaj nikad nisu isli u autoskolu...

E zato se ne smiej na cestu bez dozvole iako ona ne garantira da se neko zna ponasat u prometu, ali taj barem ima neko znanje...

loris46:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2010, 18:12:08 ---To mi je i bila namjera pokazati sa ovim ultra jednostavnim primjerom.
A sad zamisli one kaj nikad nisu isli u autoskolu...

E zato se ne smiej na cestu bez dozvole iako ona ne garantira da se neko zna ponasat u prometu, ali taj barem ima neko znanje...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

BilyPiton:
dottore imas auto  D koj ide s gornje strane i auto B koj ide s doljnje strane svaki skreće u svoju ljevu stranu jel tako? Takoj je. Zamisli da je na sredini raskrizja ŠAHT  ;D svaki od njih skreće u svoju stranu prije nego dode do šahta i mogu skrenut svaki u svoj smjer bez da imaju ikakvih problema jel nema točke SUDARA (btw imas ti vozačku?)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju