Općenito > Propisi

Zaustovila me bez vozacke

<< < (12/28) > >>

180RunNeR:

--- Citat: www.ubizec.com - 21 Prosinac, 2010, 17:56:18 ---na koju fintu je tocno? pa auti b i d su na glavnoj cesti samo sto auto B nemoze proc prije auta D  on mora PROPUSTIT AUTO IZ SPTOtNOG SMJERA(auto B) :help:

ja nevjerujem na ove odgovore ovo je stvarno zabrinjavajuće  :angry7:  POGLEDAJTE ZNAKK NA CESTI KOD AUTOMOBILA (C) ZNAK KOJ POKAZUJE DA JE TO SPOREDNA CESTA IZ TOG ALI I IZ SUPROTNOG SMJERA OD AUTA C

--- Kraj citata ---
slušaš ti sebe...pa oba dva su na glavnoj cesti..i oba dvoje se mimoilaze....

BilyPiton:
ispravio sam se   kad je ovaj mamlaz  :laughing7: presjeko mi linije pa nisam skuzio opce   to kak je on nacrto znacilo bi da su se sudarili jel su to pravci kretanja

jole098:

--- Citat: www.ubizec.com - 21 Prosinac, 2010, 17:56:18 ---na koju fintu je tocno? pa auti b i d su na glavnoj cesti samo sto auto B nemoze proc prije auta D  on mora PROPUSTIT AUTO IZ SPTOtNOG SMJERA(auto B) :help:

ja nevjerujem na ove odgovore ovo je stvarno zabrinjavajuće  :angry7:  POGLEDAJTE ZNAKK NA CESTI KOD AUTOMOBILA (C) ZNAK KOJ POKAZUJE DA JE TO SPOREDNA CESTA IZ TOG ALI I IZ SUPROTNOG SMJERA OD AUTA C

da  krivo sam vidio crticu  od auta d uglavnom auti D i B IDU U ISTO VRIJEME! zatim A pa C!

--- Kraj citata ---
Nekužim te,kažeš prvo da nisam u pravu pa onda jesam..I rekao sam da idu zajedno ako ima mjesta jer je to mimoilaženje s desne strane zar ne???

2TDottore:
issssss pa vi bi napravili haos da se nadjete u takvoj situaciji vec 48716481 puta....xD  ::)

BilyPiton:

--- Citat: jole098 - 21 Prosinac, 2010, 18:02:27 ---Nekužim te,kažeš prvo da nisam u pravu pa onda jesam..I rekao sam da idu zajedno ako ima mjesta jer je to mimoilaženje s desne strane zar ne???

--- Kraj citata ---

"pa auti b i d su na glavnoj cesti samo sto auto B nemoze proc prije auta D  on mora PROPUSTIT AUTO IZ SPTOtNOG SMJERA(auto B)"  sve ostlao stoj samo ovo stoji da auto D ide ravno a da ne skreće kak ej alfa nacrto on je malo glupo nacrto pa se linije sijeku uglavnom auti  D i B su na glavnoj cesti nemaju točku SUdara  i oni mogu slobodno skrenut svaki u svoju stranu  zatim kad su oni skrenuli ide auto A koj vozi racvno auto C ga mora propustit zbog onog gore kaj sam svojom greškom napiso :icon_thumright:  (jel sam mislio da auto D ide ravno kao da se strelica nastavlja zasmetala mi ona od auta C i to kaj je presjeko linije od auta D i B nije smjelo bit tak nacrtano  ;D)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju