Općenito > Propisi
Zaustovila me bez vozacke
Jump33r:
--- Citat: toni095 - 20 Prosinac, 2010, 18:41:30 ---doce ti poziv na sud, ices kod suca i on ce odredit oceli ti naplatit ili ce ti oprostit....meni su prve 2 oprostili :toothy3:
--- Kraj citata ---
A ima stvarno legendi od sudaca ono sta ih boli k**ra* za kazne i placanje pa kad ti se skupi kazni oko 5-6000 kn ,on ti naplati troskove suda i rece, Aj nemoj vise to radit i aj bog.. ;D Bar po pricama, a sad valjda ljudi ne seru.. :dontknow: :binkybaby:
toni095:
a nzn...zasto svi spominju te troskove suda...ja san bija 2 puta na sudu, nes su mi srali al ugl su oprostili...nije bilo nikakvih troskova suda :S
renoo:
uglavnom budes dobio poziv za sud a kad budes dosao na sud sudac ce ti rec da si dobio ukor i da mozes doma bez placanj nikakvih kazna nit trosko suda jer si maloljetan...tak da nemas brige i da reci ce ti da to vise ne radis :laughing7:
roso19:
uglavnom budes dobio poziv za sud a kad budes dosao na sud sudac ce ti rec da si dobio ukor i da mozes doma bez placanj nikakvih kazna nit trosko suda jer si maloljetan...tak da nemas brige i da reci ce ti da to vise ne radis
e sad mi je odma lakse :D
jole098:
Ma u najgorem slučaju ti slijede sudksi troškovi...... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju