Općenito > Propisi

Zaustovila me bez vozacke

<< < (10/28) > >>

Kamba:

--- Citat: Jump33r - 20 Prosinac, 2010, 18:44:27 ---A ima stvarno legendi od sudaca ono sta ih boli k**ra* za kazne i placanje pa kad ti se skupi kazni oko 5-6000 kn ,on ti naplati troskove suda i rece, Aj nemoj vise to radit i aj bog.. ;D  Bar po pricama, a sad valjda ljudi ne seru.. :dontknow:   :binkybaby:

--- Kraj citata ---
..ne seru ljudi...meni su do 18. godine oprostili oko 5 kazni....najveća je bila 6600 kn....i samo jednom sam platio sudske troškove.....200 kn...

Misak:

--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Prosinac, 2010, 13:52:45 ---..ne seru ljudi...meni su do 18. godine oprostili oko 5 kazni....najveća je bila 6600 kn....i samo jednom sam platio sudske troškove.....200 kn...

--- Kraj citata ---

tocno tako, sve dok si maloljetan nece ti nista naplatit i bok...  :hello:

kilezg:
A realno gledano, ja (vjerujem i većina drugih) ne vozi  ništa bolje kad položi, motor (SKUTER) nije ko auto da ti treba sad X sati prakse. Il znaš - neznaš AJ BOK. Znači da je vozačka samo komad papira ... Ne kažem da netreba polagat, treba, ali više zbog policije (zakona) nego zbog sebe. Bar u mom slučaju ... dakle ak imas B kat ili poznavanje znakova.

3alfa3:
Neka odgovore samo oni koji nikad nisu polagali (teoriju)

Kojim redoslijedom vozila trebaju proci ovo krizanje?

180RunNeR:
BDAC :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju