Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox tuning

<< < (16/25) > >>

vpucko:

--- Citat: gumy - 08 Prosinac, 2007, 12:58:09 ---bolje se protegni još malo za deltu, ja sa fly kvačilom nisam mogao dobit start nikako, a mhr replicu auspuh nemoj uzimat, prepreskup je....

--- Kraj citata ---

da sto se replice spuha tice, previse para a ne daje preformanse, dok za te novce mos puno bolje nac!!

charnel:

--- Citat: vpucko - 08 Prosinac, 2007, 13:18:32 ---
--- Citat: gumy - 08 Prosinac, 2007, 12:58:09 ---bolje se protegni još malo za deltu, ja sa fly kvačilom nisam mogao dobit start nikako, a mhr replicu auspuh nemoj uzimat, prepreskup je....

--- Kraj citata ---

da sto se replice spuha tice, previse para a ne daje preformanse, dok za te novce mos puno bolje nac!!

--- Kraj citata ---

evo dijagram nekih auspuha usporedbe radi,Auspusi su testirani na TP Trophy kitu zracno hlađenim, a replica je tu negdje u rangu sa rr-om

PitBull Aerox:
stavi c4 ležaje ak ih možeš nać. taj karb 19mm i malossi e5 gljivu i gianelli shot i karike mjenjat nakon 7-8t km i sve ce bit ispravno, a ak vec kupujes kvacilo kupi deltu! sve pohvale fly-u ali delta je bolja. za c4 na serijalu to ni ja neznam ali to mi je reko jedan vrlo dobar tunner, jer i ja sam ih htio stavit na serijalu pa sam onda stavio c3.

Crazy Kuree:
SA RR moreš uspoređivat zx a sa replicom ne pravi 10.4 ks na trophyu sa 17.5karb na sa-u piše. osobno sam imo oba da probam i razlika je jasna i osjetna

Crazy Kuree:
http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju