Tehnički kutak > Styling skutera

distancer aerox

<< < (7/9) > >>

replcnt:

Ako želiš čitav amortizer i skuter ne kupuj.
[/quote]

zašto, sad jedni govore da je ok, super, drugi govore nemoj puknut će sve, zašt bi puklo zbog jednog malog čuda??
de malo mi to pojasnite, ja bi si baš uzeo, i da, iznad mene što pita, jel za svaki skut posebno ili su svi isti?

replcnt:
ev cimer mi se sad smije kad sam ga pito za distancer, i kad sam mu reko da ste rekli da može puknut amortizer, cc
kaže pa isti k jel amortizer na mašini ili na distanceru, samo je malo kut drugaćiji al isti k!
ak ikom vjerujem onda je to moj cimer  :icon_thumright:  moj osobni mehaničar

shelby500 GT:D:
mene samo zanima na aeroxu ako ga ima neko kada se cimas je onda sugaviji osjecaj ili je bolje? :dontknow: :binkybaby: :glasses9: :frajer:

vpucko:

--- Citat: replcnt - 26 Studeni, 2007, 22:12:50 ---ev cimer mi se sad smije kad sam ga pito za distancer, i kad sam mu reko da ste rekli da može puknut amortizer, cc
kaže pa isti k jel amortizer na mašini ili na distanceru, samo je malo kut drugaćiji al isti k!

--- Kraj citata ---

ako kupis onakav kao sto ja imam (ja sam svoj pravio 5 cm tocno podize) ili ko sto je kicho stavio NEMA SANSE da pukne amortizer zbog toga!!!!!

ChRiStIaN:

--- Citat: vpucko - 26 Studeni, 2007, 23:41:02 ---
--- Citat: replcnt - 26 Studeni, 2007, 22:12:50 ---ev cimer mi se sad smije kad sam ga pito za distancer, i kad sam mu reko da ste rekli da može puknut amortizer, cc

--- Kraj citata ---

ako kupis onakav kao sto ja imam (ja sam svoj pravio 5 cm tocno podize) ili ko sto je kicho stavio NEMA SANSE da pukne amortizer zbog toga!!!!!

--- Kraj citata ---

eto, Ves vam je sve reko...bojite se ko picke neke...ja stavio i boli me k**ra*, i da pukne...kupicemo novi  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju