Tehnički kutak > Styling skutera
distancer aerox
ChRiStIaN:
--- Citat: replcnt - 28 Studeni, 2007, 11:15:30 ---a kićo, gdjes ti na kraju taj svoj nabavio??
--- Kraj citata ---
kupio od lika od kojeg i YAMAHU, a on je narucio sa scooter-attacka prek slovenca (scooterkit.com)
Crazy Kuree:
Imam već 3 godine ručno napravljen(ja i moj drug pravili) od romobila osjekli one viljuške šta drže točkić i navarili lima i svega i nit puca niti šta. a naravno da ide bolje na zadnji i lakše, ak imaš malo nabrijan ide na gas u zrak!!! e a u mene nije standardni kao u svih u mene je gore ne dole i jako je ružan al se ne vidi od plastika izgleda kao da je amortizer toliko velik
Punisher:
--- Citat: Crazy Kuree - 05 Prosinac, 2007, 02:07:28 ---Imam već 3 godine ručno napravljen(ja i moj drug pravili) od romobila osjekli one viljuške šta drže točkić i navarili lima i svega i nit puca niti šta. a naravno da ide bolje na zadnji i lakše, ak imaš malo nabrijan ide na gas u zrak!!! e a u mene nije standardni kao u svih u mene je gore ne dole i jako je ružan al se ne vidi od plastika izgleda kao da je amortizer toliko velik
--- Kraj citata ---
Daj slike da vidimo :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju