Tehnički kutak > Styling skutera
distancer aerox
vpucko:
ma eo ja svaki dan skoro vozim frenda iza, on ima 80 kg + viska i nista, nit ce IKAD puc zbog toga!
vama dolazi do pucanja jer imate ovakve distancere
tu vam je amortizer zakrenut i gubi svoju putanju po kojoj se krece.
black-rox:
nije takav nego je od stage6
replcnt:
a taj distancer, il kak već, kao da malo odigne skuter, al jako malo, il se meni ćini, i vi koji imate, zašto je bolji osjećaj vožnje sa njim? de malo pojasnite??
ja bi na runnera htjeo staviti to ako bi mi diglo malo skuter, ja imam skroz mali amortizer. ima ko taj distancer za prodat?
ChRiStIaN:
--- Citat: replcnt - 26 Studeni, 2007, 16:38:26 ---a taj distancer, il kak već, kao da malo odigne skuter, al jako malo, il se meni ćini, i vi koji imate, zašto je bolji osjećaj vožnje sa njim? de malo pojasnite??
ja bi na runnera htjeo staviti to ako bi mi diglo malo skuter, ja imam skroz mali amortizer. ima ko taj distancer za prodat?
--- Kraj citata ---
imas na stranici prije sliku mog pa vidi kak izgleda
odigne ga dosta, bas se fakat primjeti da je zadnji kraj u zraku malo i full ljepse izgleda. Npr. ja imam 90 kila (no oke i malo vise :icon_biggrin: ) i kad sjednem sad na skuter opet sam visi nego rox bez distancera kad niko ne sjedi na njemu...kad se vozis ljepse je, bolja je upravljivost (bar meni) i neznam...fkt je super, nemrem opisat
replcnt:
da gledo sam sliku, baš zato i pitam jel digne, jer mi se učinilo kao da je dignutiji malo, ja bi onda trebo nabavit taj distancer jer imam neki kržljavi amortizer
koji je 15 centimetara i želja za rastom!
kaj misliš, bil mi malo digo zadnji kraj?
gdje mogu nabavit distancer za runnera? kolko košta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju