Tehnički kutak > Napravi sam
NRG power mjenjanje rolica
wonderkid:
--- Citat: jole098 - 05 Siječanj, 2011, 00:45:06 ---Lol nema veze,ajde utopite čovjeku taj svoj radapciger... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
hahahah,nema veze hahahahha,zasto izmisljat toplu vodu kada je vec izmisljena
Kamba:
evo to je ta alatka...napravio prije 5 godina nikad navoja nije vidla... :laughing7:...ni neće...
http://img153.imageshack.us/i/img007lg.jpg/
igor.sb:
--- Citat: danc00 - 05 Siječanj, 2011, 14:12:02 ---E pa rekel sam, sve se more kad si kreativan :notworthy: !
Na minarelli je ovaj zupčanik unutra pa meni takve kombinacije ne pašu, ključ za mina izgleda drukčije...
A za kvačilo si bum sam napravil, jer je on malo jednostavniji, a za 60kn mi se nije dalo zezati s ovom zvjezdom.
Ali postoji mogučnost kod tih skidanja kad sam smisliš da nekaj oštetiš dok sa tim ključem buzzetti i kak je Miroslav napravil nema šanse. Ja sam strgal jedno krilce na ventilatoru dok sam skidal često variomat, od aluminija je i puca na pogled sunce mu meko...
--- Kraj citata ---
za minarelli dovolno je okasti kljuc, ne znam koji, al vjeko86 i mario f15 su to uredno koristili, taman fino zaglavis zvijezdu, drugom rukom odsarafis i bok
isto prolazi i na sr morini karbu il ditecu
Jump33r:
Kompresor-pistolj,odvidaji i zavidaji koliko oces.. ;D ;D
Kamba:
--- Citat: Jump33r - 05 Siječanj, 2011, 15:22:02 ---Kompresor-pistolj,odvidaji i zavidaji koliko oces.. ;D ;D
--- Kraj citata ---
da,to je najjeftinija varijanta.... ::) :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju