Tehnički kutak > Napravi sam
NRG power mjenjanje rolica
danc00:
Može se skinut na 100 načina, ko je malo kreativan ne treba mu dugo... ja sam recimo sa čeličnim pločicama podlagal onu šajbicu za kurblu a prije toga stavljal imbus na utor variomata i upinjal u blok(dok hebo nema rupa pa mi to više nije pasalo)
I prošli tjedan kupil buzzettti ključ i nije mi žal ni lipe koju sam platil, jer ključ je strava, nema straha da kaj polomiš i mijenjanje rolica mi je zgoreg posla postal najdraži :) osim kaj poludim kod skidanja dekla zbog pun k imbusa.
Tak da ak imaš priliku naručit uzmi si ljepo taj ključ i uštedil si buš vrijeme, živce i niš neš strgal. :icon_thumright: (60kn me koštal)
ivanm:
evo moj način (u biti to mi je narx pokazao :icon_biggrin:), nema nikakve opasnosti za klip...i jednostavno do bola..
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Kamba:
--- Citat: danc00 - 05 Siječanj, 2011, 02:59:50 ---Tak da ak imaš priliku naručit uzmi si ljepo taj ključ i uštedil si buš vrijeme, živce i niš neš strgal. :icon_thumright: (60kn me koštal)
--- Kraj citata ---
...mene nije koštao ništa,sam sam ga pravio a istu funkciju obavlja,nemože bolje od toga...evo slika... :icon_thumright:
http://img263.imageshack.us/i/dsc00067se.jpg/
danc00:
E pa rekel sam, sve se more kad si kreativan :notworthy: !
Na minarelli je ovaj zupčanik unutra pa meni takve kombinacije ne pašu, ključ za mina izgleda drukčije...
A za kvačilo si bum sam napravil, jer je on malo jednostavniji, a za 60kn mi se nije dalo zezati s ovom zvjezdom.
Ali postoji mogučnost kod tih skidanja kad sam smisliš da nekaj oštetiš dok sa tim ključem buzzetti i kak je Miroslav napravil nema šanse. Ja sam strgal jedno krilce na ventilatoru dok sam skidal često variomat, od aluminija je i puca na pogled sunce mu meko...
Kamba:
...ako mi dode pod ruku takav ključ ko tvoj,odma ga pravim da imam i za Minarelli... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju