Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sad provjerava stanje i pise mi 0kn,a popodne ima oko 700kn.jel moguce da su mi poskidali ili samo triba vrimena da mi stave silni novac na racun
Ma sve je to full cool, ovo ono , al sta ces ti kad oped moras svaki put kupovat bon da bi moga trosit te kune...(glupo)
baš ga kenjaš,trebaš si promjenit nick u ODskakač..da moram svaki mjesec stavit 100 kn boli me taki kad imam još 2 3 soma za ispucat..
slažem se s stefekom.....svaki mj stavit 100 kn i rokaj.....ustvari svakih 75 dana kolko traje bon od 100 kn....a to nije neki problem!!!....i uopće mi se ne čini glupo!!!
A svih 5 mobitela mi govori da je stavljeno čekanje od kad sam jedan od njih nazvao drugi put? Jel se sad svi pune normalno i jedan duplo? Tj. jel se čekanjem puni?
puni se i na čekanju...odnosno dobivas kune
Pokazuje mi da na bonus računu imam 0 kn,jel sad trebam kupit bon da bi mi sjeli novci il nešto nije uredu?? I kako da saznam koliko sam skupio ak mi neprikazuje na bonusu ništa???
Ma al meni nisu sjele nigdje u tome je problem''''
pa jel ti aktivirana tarifa?ak je onda sjedaju na neki kao treči račun...to moreš provjerit da pošalješ poruku na STANJE na 4111 i oni ti pošalju u poruci kolko kn si skupil..da te kune prebaciš na bonus račun i moreš ih koristit trebaš obnovit račun..
E to te ja pitam,zasad imam 1571kn...Hvala na savjetu....
A ovo pitanje nije bilo, xD Kolko kosta broj za tomato, taj pocetni ? Jel probao neko, ako je t-mobile aparat, onda trebam odkodirat ? Onda sta mi se najvise isplati uzet od Tomato uredjaja, imaju li start pakete, kolko para ? Hvalaa!!!!