Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ok,,,daj 300kn i imas tu pusku!!!
di je ovaj ljuki da ga skurim kaj glupana,tu pušku si nek zagura u šupak jer mu je to najpametnije umjesto da ovdje sere,ljuki daj mi svoju adresu i sutra sam vec kod tebe a ako to cudo nejde 110 onda ces mi platit gorivo kaj sam doso do tebe,moze oklada ta?
ali vas je navuka,trebo bi dobit nagradu za glupost stoljeća
a ko je bolest kupija. . .
na jednu ruku napadate covika bzvz....naime,postoji 6 brzina s tim da se skida 5,ili koju vec oces(znaci ipak ih ima 5 samo sto je zadnji zupcanik manji od 5,odnosno na piramidi veci)nisam ima osobno s tim doticaja,al frend mi je ima!a i mogucnost da apn uvati 110 je prihvatljivo.jer imam detaljni opis koje prerade se moraju raditi za odredeno postizanje zeljene brzine!iako je to sto imam opis sa automatika,al se moze isto to raditi na apn-u!
Lupaš bez veze .
Eto ljepo vam čovjek kaže,pa šta je to 110 za apenjaru.može on i sporije.
naravno da moze ic 110 sa atx cilindrom...al je tu potrebno malo puno vise za***ancije nego sto ovaj kaze, a trajnost je minimalna...i 6 brzina je takoder moguce...i tu treba imat malo vece znanje..i da kosta 300 kn i da tomos sa klipom 45(koji opce neznam jel moguce ubacit u taj cil) i karbom 19 ide 110 i ima 6 brzina pa svi bi ga vozili hahaha
mozda bi se mogp ubacit 45 klip da se satvi košuljica....