skuter imas gdje iskoristit ...mozes ga vozit max..i iskoristit svaki taj dio u koji si dao pare..de konfu od 20k kuna iskoristi negdje ?? gdje ti je potrebna ?? pa ne pricamo ovdje o autu pa da imamo ubrzanje...0-100 i max brzinu pa da se moze iskoristavat toliko jbt...ali hajde nebitno ..vi sve znate...za moj pojam je to bolesno ..jer nit se vi bavite 3d simulacijama,niti projektovanjem abu dabia niti radite u NASI da ti treba sad konfa od 20 k kuna ..cccc...ali eto ..za moj pojam to je ludost...
Imaš primitivno razmišljanje!
Ako neko ima konfu za 10k kuna, pa jel to tvoj problem? A drugo, konfa od 10k kuna se ne koristi samo za net, recimo za slučaj od mog frenda/cimera, on koristi često moj komp za renderiranje(ne znam ak znaš kaj je to) on na tome zarađuje, tj time se bavi na poslu kao građevinski tehničar i treba mu za poso i s tim zarađuje... i sad na mom kompu mu to traje 1sat do 2 a na njegovom cijelu noć i ne napravi kak spada! I to sam ti sad rekel samo sitnicu od svih mogučnosti kaj moreš delati.
Zato ak TI ne znaš iskoristi potencijal koji imaš u računalu ne znači da je to suludo potrošen novac i da radiš u NASI i kaj ja znam kaj si sve rekel, nemreš sve napraviti sa računalom od 1000kn. Zato postoje računala od 50kn(digitron) i od 20tisuća+kn za posel ili slično. I svatko kupuje po svojim potrebama. Ili jednostavno jel ima novca pa hoće biti in...ali nije to na tebi da sudiš kaj će drugi imat, jel tak?
@animatrix
i5 soket 1156 nemaju FSB više, oni imaju BCLK, slično je ali ne radi kao FSB...zato možda je tolka razlika. Jel ti imaš s775, i tam je najbitniji FSB, dok su tu jako visoki množitelji pa nije potreban tolko veliki BCLK.