Ostalo > Motocikli
Moze savjet?
salej600:
Neznam odakle si, ali u Mađarskoj imaš za nju novih dijelova i to za male pare. Ima jedan moj prijatelj. Kupio sve novo. Komplet rotor, stator, regler i bobine. Električar mu sredio struju. Treba samo dobro naštelovati paljenje i deri. On ju vozi 3 godine. Ne baš svaki dan jer ima par motora, ali mu još nije otkazala. Prava atrakcija sa 2 auspuha :icon_thumright:
Uh, sad vidim Zadar
zip boi:
hej... mogu ti rec da je ta java pun pogodak ako ima papire.. ide ko metak ali ako si mlade dobi ce te vrsnjaci vjerovatno zajabavat sad ovisi samo o tome koliki si ti autoritet da nakon nekog vremena ne napravis neku preradu... ugl ako trebas broj neke od prodavaonica u madi. npr onaj atila itd posaljem ti na pp. probaj i posjetit adresu starikotaci.nesto hehe !
Riot_HR:
--- Citat: salej600 - 12 Prosinac, 2010, 08:43:14 ---Neznam odakle si, ali u Mađarskoj imaš za nju novih dijelova i to za male pare. Ima jedan moj prijatelj. Kupio sve novo. Komplet rotor, stator, regler i bobine. Električar mu sredio struju. Treba samo dobro naštelovati paljenje i deri. On ju vozi 3 godine. Ne baš svaki dan jer ima par motora, ali mu još nije otkazala. Prava atrakcija sa 2 auspuha :icon_thumright:
Uh, sad vidim Zadar
--- Kraj citata ---
U ponedjeljak odo vidjet pa cu znat sve :), uglavnom saznao sam da fali modul paljenja, lancanik i jos par sitnica, ugl ne mnogo ako su klipovi cilindri , ugl motor u dobrom stanju
--- Citat: zip boi - 12 Prosinac, 2010, 09:15:23 ---hej... mogu ti rec da je ta java pun pogodak ako ima papire.. ide ko metak ali ako si mlade dobi ce te vrsnjaci vjerovatno zajabavat sad ovisi samo o tome koliki si ti autoritet da nakon nekog vremena ne napravis neku preradu... ugl ako trebas broj neke od prodavaonica u madi. npr onaj atila itd posaljem ti na pp. probaj i posjetit adresu starikotaci.nesto hehe !
--- Kraj citata ---
a sto se tice prerade, otom potom :toothy12: ...mozda nabit neke vilice druge, tek toliko radi diska i ajmo reci stabilnosti, jer kad sam sjeo na frendovu ima lijep osjecaj, samo se bojim da cu pobrat afalt kako je kolega gore naznacio :laughing9:
Trinad:
--- Citat: zip boi - 12 Prosinac, 2010, 09:15:23 ---hej... mogu ti rec da je ta java pun pogodak ako ima papire.. ide ko metak ali ako si mlade dobi ce te vrsnjaci vjerovatno zajabavat sad ovisi samo o tome koliki si ti autoritet...
--- Kraj citata ---
Hahahahaa koji si ti car :rofll:
zip boi:
--- Citat: Trinad - 12 Siječanj, 2011, 03:29:14 ---Hahahahaa koji si ti car :rofll:
--- Kraj citata ---
koji si ti pokemon...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju