Ostalo > Motocikli
Moze savjet?
Riot_HR:
U mogucnosti sam kupiti Jawu 350 2T za jaaaaaaaaaaako male pare, al treba joj modul paljenja i jos par sitnica. Pa me zanima ima li je ko, da mi kaze malo, jer cujem da je s njom sranje to sto je vozis jedan dan pa popravljas tjedan :toothy11:
I komentari tipa covjece to trosi 12 litara minimum nemorate ni pisat jer sam svjestan :laughing3:
Kamba:
..one oduvjek imaju problema s paljenjem i preegrijavanjem,cilindri su im preblizu i griju jedan drugog...malo rade na jedan klip malo na dva....ti u zavoju opleteš malo jači gas i taman proradi drugi klip i šta se desi....pobereš asvalt...
Riot_HR:
to mi se dogadja stalno :toothy9:, na vespi mi vec fali centralna jer se malo vise naginjem
al ima par radnih sati, klipovi su ynaci skoro novi, fali modul paljenja i lancanik
Kamba:
--- Citat: Riot_HR - 11 Prosinac, 2010, 11:21:28 ---to mi se dogadja stalno :toothy9:, na vespi mi vec fali centralna jer se malo vise naginjem
al ima par radnih sati, klipovi su ynaci skoro novi, fali modul paljenja i lancanik
--- Kraj citata ---
kupuj i zabavljaj se s njom....kupi kompletno novo paljenje i bit če to ok....
Riot_HR:
zahvaljujem na podrsci. u ponedjeljak il utorak cu otic pogledat, pa cemo vidjet :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju