Tehnički kutak > Styling skutera
poklopac variomata
Mr J:
--- Citat: zoki_NRG - 17 Studeni, 2007, 14:58:06 ---tamo u onoj temi, cini mi se da je to na tvom sp-u isto sjajno, st si i ti tako radio ili??
--- Kraj citata ---
Ma ja sam ti to samo za probu onako sa smirglom i polirkom... i ide odlicno...
Mr J:
--- Citat: pitaNS - 17 Studeni, 2007, 15:22:40 ---meni ispolirano deklo ide samo uz hromirane felne!
mrJ koliko se može tom metodom, kiselinom pa šmirglom pa polirkom, dobiti baš onaj pravi sjaj i da to ne izgleda fušerski?
i jel rđa to vremenom?
--- Kraj citata ---
Aluminij ne hrdja nego se stvara zastitni povrsinski sloj, aluminijev oksid Al2O3
zoki_NRG:
koliko kosta to za skidanje farbe....
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 17 Studeni, 2007, 12:14:24 ---znaci, htio bi kupiti kromirani, ili tako nesto, ugl, ili sam srediti, kako skinuti onu boju koja je na njemu, da stavim poklopac u nekakvu kiselinu koja ce to izgristi, ili tako nesto pa onda polirati, ili smirglom to sve, ali mislim da bi lose ispalo...prijedlozi...
--- Kraj citata ---
Nazovi me paću ti objasnit šta trebaš napravit nema za kupit kromirani poklopac.
Dodi jedan dan do mene pa da vidiš felgu,od aeroxa poliranu pa ti neće trebat kromirano
pitaNS:
--- Citat: ---Dodi jedan dan do mene pa da vidiš felgu,od aeroxa poliranu pa ti neće trebat kromirano
--- Kraj citata ---
aj sliku stavi! baš me interesuje kako izgleda, možda zasučem rukave preko zime taman...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju