Tehnički kutak > Styling skutera

poklopac variomata

<< < (2/5) > >>

Mr J:

--- Citat: zoki_NRG - 17 Studeni, 2007, 14:58:06 ---tamo u onoj temi, cini mi se da je to na tvom sp-u isto sjajno, st si i ti tako radio ili??

--- Kraj citata ---

Ma ja sam ti to samo za probu onako sa smirglom i polirkom... i ide odlicno...

Mr J:

--- Citat: pitaNS - 17 Studeni, 2007, 15:22:40 ---meni ispolirano deklo ide samo uz hromirane felne!

mrJ koliko se može tom metodom, kiselinom pa šmirglom pa polirkom, dobiti baš onaj pravi sjaj i da to ne izgleda fušerski?

i jel rđa to vremenom?

--- Kraj citata ---

Aluminij ne hrdja nego se stvara zastitni povrsinski sloj, aluminijev oksid Al2O3

zoki_NRG:
koliko kosta to za skidanje farbe....

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 17 Studeni, 2007, 12:14:24 ---znaci, htio bi kupiti kromirani, ili tako nesto, ugl, ili sam srediti, kako skinuti onu boju koja je na njemu, da stavim poklopac u nekakvu kiselinu koja ce to izgristi, ili tako nesto pa onda polirati, ili smirglom to sve, ali mislim da bi lose ispalo...prijedlozi...

--- Kraj citata ---
Nazovi me paću ti objasnit šta trebaš napravit nema za kupit kromirani poklopac.
Dodi jedan dan do mene pa da vidiš felgu,od aeroxa poliranu pa ti neće trebat kromirano

pitaNS:

--- Citat: ---Dodi jedan dan do mene pa da vidiš felgu,od aeroxa poliranu pa ti neće trebat kromirano
--- Kraj citata ---

aj sliku stavi! baš me interesuje kako izgleda, možda zasučem rukave preko zime taman...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju