Tehnički kutak > Styling skutera

poklopac variomata

(1/5) > >>

zoki_NRG:
znaci, htio bi kupiti kromirani, ili tako nesto, ugl, ili sam srediti, kako skinuti onu boju koja je na njemu, da stavim poklopac u nekakvu kiselinu koja ce to izgristi, ili tako nesto pa onda polirati, ili smirglom to sve, ali mislim da bi lose ispalo...prijedlozi...

Mr J:
odi u boje i lakove i imas tekucinu koja ti kipi boju i dize ju zove se densol ili nesto slicno... to ostavis da djeluje neko vrijeme, kada je hladnije vani onda ostavis da djeluje duze, isperes sa miniwashom ili sa toploim vodom + grubi smirgl papir, onda poravnas neravnine sa sitnijim smirglom i onda poliras...

zoki_NRG:

--- Citat: Mr J - 17 Studeni, 2007, 14:05:54 ---odi u boje i lakove i imas tekucinu koja ti kipi boju i dize ju zove se densol ili nesto slicno... to ostavis da djeluje neko vrijeme, kada je hladnije vani onda ostavis da djeluje duze, isperes sa miniwashom ili sa toploim vodom + grubi smirgl papir, onda poravnas neravnine sa sitnijim smirglom i onda poliras...

--- Kraj citata ---
tamo u onoj temi, cini mi se da je to na tvom sp-u isto sjajno, st si i ti tako radio ili??

replcnt:
ili oboji u crno  :icon_thumright:
sto puta bolje, bar meni :toothy11:

pitaNS:
meni ispolirano deklo ide samo uz hromirane felne!

mrJ koliko se može tom metodom, kiselinom pa šmirglom pa polirkom, dobiti baš onaj pravi sjaj i da to ne izgleda fušerski?

i jel rđa to vremenom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju