Ostalo > Foto, video, music...
Vrsta Glazbe : House/Trance/Dance/Techno
funkyzg26:
--- Citat: te-te-ac - 11 Prosinac, 2010, 12:45:59 ---takoder koji je ostao po meni zapamčen u mladosti.. kad smo imali poticaja za brijat na tak sta..
i eo jedna stvari.. iz 1999
kad cujem tu stvar.. ko npr. sada.. odma mi se smajl navlači na labrtu i smijem se jer mi se vracaju stari fleševi i scene kojem sam viđao dok je ovo pičilo okolo :glasses9:
ovo novo je sve fuj.. zajedno s lejdi gagom.. :toothy12: :toothy12:
:binkybaby:
--- Kraj citata ---
prebolesna stvar vrača me u mladost totlano i dane razbijanja , i meni baca osmijeh na lice i neku luđačku želju da se najedem lsdia ili crystal mdma i odpičim na partianu
steeef:
--- Citat: igor.sb - 11 Prosinac, 2010, 01:39:41 ---ne znam sta si mislio, al vidim pise dance uz house i trance, pa se pitam di je techno i kakve su to pjesmice
btw...sve je pocelo odavde davne 2000/01 oprosti boze :) :)
--- Kraj citata ---
sjećam se toga,pičilo se s ekipom po austriji i švabiji po partijana al pravim dok je sve to još bilo manje više undergorund,onda je bila i muzika puno bolja..
ovo danas je k**ra* sve je neka komercijala pa od vocal hosea do ovog trash trancea..
najbolje mi danas dok mi neko veli da sluša tehno a nema pojma kaj to znači ni koja je to u biti vrsta muzike..glavno da je dum dum unc unc i onaj glupi elektro zvuk klavijature i svi slušaju tehno..makar bila i cajka,tj riječi,hahaha
još su mi najbolje (najgore) ove ''tehno'' obrade starih rock itd hitova..to sam budala more napravit i uništit pjesmu..katastrofa..
steeef:
--- Citat: Nix666 - 11 Prosinac, 2010, 13:28:59 ---može netko točno objasniti kaj je komercijala? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
komercijala je muzika koja je napravljena za široke mase,što jednostavnija s nekim vokalom da sjedne velikoj većini u uho i s tim da se proda..obično je to jednostavna i nekvalitetna muzika,neko ko se kuži u glazbu i kojem on predstavlja više od samo nabijanja zna o čem pričam..
najbolji su primjeri za to getta i takva ekipa..(mauro picotto nekad ranije)
a ovi remixeri su ljudi koi su producentski nesposobni pa onda izremixiraju nečiju stvar ili set i skomercijaliziraju pa su ono kao in..
steeef:
@ funky,
kruder&dorfmeister rade odličnu muziku ko i st germain...odlično za after il after aftera u ljeti na jezeru pod drvom u ladovini ;)
tu bi još ubacil i trip-hop..
doritos:
--- Citat: stefek - 11 Prosinac, 2010, 13:57:08 ---@ funky,
kruder&dorfmeister rade odličnu muziku ko i st germain...odlično za after il after aftera u ljeti na jezeru pod drvom u ladovini ;)
--- Kraj citata ---
Slažem se s tobom gejboju :laughing7: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju