Ostalo > Foto, video, music...

Vrsta Glazbe : House/Trance/Dance/Techno

<< < (9/66) > >>

funkyzg26:
koju komercijalu slušate ono  :omfg: ,kod mene čim čujem i jedan zvuk komercijale onda se gasi , acid jazz, drumm and bass , deep,jazz,funky,vokal tech house je jebenica

evo par komada za after party iz mojih party dana  :headbang:  :headbang: poslje brdo mdma,lsd belice doma doč zavužgat skunka i udri po ovom totalno svršavanje  :drunken_smilie:

malo brže

:notworthy:

doritos:

--- Citat: te-te-ac - 11 Prosinac, 2010, 12:45:59 ---takoder koji je ostao po meni zapamčen u mladosti.. kad smo imali poticaja za brijat na tak sta..

i eo jedna stvari.. iz 1999

kad cujem tu stvar.. ko npr. sada.. odma mi se smajl navlači na labrtu i smijem se jer mi se vracaju stari fleševi i scene kojem sam viđao dok je ovo pičilo okolo  :glasses9:

ovo novo je sve fuj.. zajedno s lejdi gagom..  :toothy12: :toothy12:

:binkybaby:

--- Kraj citata ---

Gagu za PRECJEDNIKA SOUTH AFRICE!!!!  :laughing7:

Uuuuu, stari Umek je jebena legenda, iso sam na njegovih gro partya, lik je baš old skul!!!

mrak stvar!! :icon_thumright:

doritos:
I meni su PREJEBENE drum n bass stvari , zbilja, isao sam na seasplash prije svake godine, i tu svako malo znam ić u mediku, u kset i akvarius na drambicu, obozavam tu vrstu mjuze!

ovo sve sam slusao funkyzg, jeben stvari, brutala i bas su OLD SKUL!  :headbang:

to e to

Nix666:
može netko točno objasniti kaj je komercijala?  :icon_thumright:

doritos:
Mah, to ti ziher nitko nezna od nas reći preciznije, to ljudi tak njake bzvz da ispadnu fora i da neš znaju :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju