Ostalo > Foto, video, music...
Vrsta Glazbe : House/Trance/Dance/Techno
funkyzg26:
koju komercijalu slušate ono :omfg: ,kod mene čim čujem i jedan zvuk komercijale onda se gasi , acid jazz, drumm and bass , deep,jazz,funky,vokal tech house je jebenica
evo par komada za after party iz mojih party dana :headbang: :headbang: poslje brdo mdma,lsd belice doma doč zavužgat skunka i udri po ovom totalno svršavanje :drunken_smilie:
malo brže
:notworthy:
doritos:
--- Citat: te-te-ac - 11 Prosinac, 2010, 12:45:59 ---takoder koji je ostao po meni zapamčen u mladosti.. kad smo imali poticaja za brijat na tak sta..
i eo jedna stvari.. iz 1999
kad cujem tu stvar.. ko npr. sada.. odma mi se smajl navlači na labrtu i smijem se jer mi se vracaju stari fleševi i scene kojem sam viđao dok je ovo pičilo okolo :glasses9:
ovo novo je sve fuj.. zajedno s lejdi gagom.. :toothy12: :toothy12:
:binkybaby:
--- Kraj citata ---
Gagu za PRECJEDNIKA SOUTH AFRICE!!!! :laughing7:
Uuuuu, stari Umek je jebena legenda, iso sam na njegovih gro partya, lik je baš old skul!!!
mrak stvar!! :icon_thumright:
doritos:
I meni su PREJEBENE drum n bass stvari , zbilja, isao sam na seasplash prije svake godine, i tu svako malo znam ić u mediku, u kset i akvarius na drambicu, obozavam tu vrstu mjuze!
ovo sve sam slusao funkyzg, jeben stvari, brutala i bas su OLD SKUL! :headbang:
to e to
Nix666:
može netko točno objasniti kaj je komercijala? :icon_thumright:
doritos:
Mah, to ti ziher nitko nezna od nas reći preciznije, to ljudi tak njake bzvz da ispadnu fora i da neš znaju :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju