Tehnički kutak > Styling skutera
boatian mali
replcnt:
e, slow, nemoj šta zamjerit, malo podjebajem :toothy3: :toothy3:
nego ti sa boatianom, ev neki klinci tu kod mene u kvartu po rudešu stalno se vozaju, ev jutros prošli, kacige uopće nemaju, pretpostavljam da imaju kit neki
i imaju neki spuh, jer gledam s prozora kad prolaze da se motor dere ko blesav :laughing9:
Lav:
--- Citat: replcnt - 17 Studeni, 2007, 15:07:40 ---e, slow, nemoj šta zamjerit, malo podjebajem :toothy3: :toothy3:
nego ti sa boatianom, ev neki klinci tu kod mene u kvartu po rudešu stalno se vozaju, ev jutros prošli, kacige uopće nemaju, pretpostavljam da imaju kit neki
i imaju neki spuh, jer gledam s prozora kad prolaze da se motor dere ko blesav :laughing9:
--- Kraj citata ---
Potpisujem ovo , te klince i ja vidim stalno se vozaju i to ez kaciga uvjek nemaju ni tablice imaju kit i gljivu i spuh. :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: replcnt - 17 Studeni, 2007, 15:07:40 ---e, slow, nemoj šta zamjerit, malo podjebajem :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Nista nista :laughing11:
X-Thug:
--- Citat: Lav - 17 Studeni, 2007, 15:17:06 ---
--- Kraj citata ---
Potpisujem ovo , te klince i ja vidim stalno se vozaju i to ez kaciga uvjek nemaju ni tablice imaju kit i gljivu i spuh. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tome tribas bacit kamen pod kolo,da nauci cemu kaciga sluzi
replcnt:
tome tribas bacit kamen pod kolo,da nauci cemu kaciga sluzi
[/quote]
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju