Tehnički kutak > Styling skutera

boatian mali

<< < (6/6)

pitaNS:

--- Citat: X-Thug - 22 Studeni, 2007, 19:12:03 ---na kraju te ispadne jedan solidni dvotaktas...koji je puno veci i lipsi od baotiana,jedino styling more na baotianu a sve ostalo nebi nikad radia

--- Kraj citata ---

upravo to...štedi pare za neki drugi motor!

neer:
ne ali divim se deckima koji hoce malo nabrijati skutere koje nikad nitko nije taknuo ...a vjerujem ja da se moze nesto napraviti i od tog fičfirića...ako moze od peugeota moze i od njega... :laughing7:

kul bautijaner:
ja bi trebo uzet drugo, al kad je tu u Rijeci svi polovni skupi i u kur*u vecina, a 8000kn nema sanse za novi, moram jos maturalnu zabavu i putovanje si platit

cuo sam da kad mu skines sve blokade, stavis kit, rezu mu stavis, lakse rolinice da ide puno bolje i da opet ne trosi puno

e da pitam, jel moguce na tog malog boatiana stavit vece gume, ako je sto bi trebalo uradit i kupit jos uz tockove, jel moze 12coli guma na moju felge koje sad imaju 10.5coli, (neki mi seru da nije moguce, a neki kazu da se moze, kome vjerovat, bio bi gust kad bi se podigo malo, mom frendu evo sad vec struzu nogare po podu a ima ga vec vise od 2 god i uzbrdo mu brzi neg moj malo, a sam je skino onu blokadu na prvom servisu)

X-Thug:

--- Citat: kul bautijaner - 24 Studeni, 2007, 02:55:08 ---ja bi trebo uzet drugo, al kad je tu u Rijeci svi polovni skupi i u kur*u vecina, a 8000kn nema sanse za novi, moram jos maturalnu zabavu i putovanje si platit

cuo sam da kad mu skines sve blokade, stavis kit, rezu mu stavis, lakse rolinice da ide puno bolje i da opet ne trosi puno

e da pitam, jel moguce na tog malog boatiana stavit vece gume, ako je sto bi trebalo uradit i kupit jos uz tockove, jel moze 12coli guma na moju felge koje sad imaju 10.5coli, (neki mi seru da nije moguce, a neki kazu da se moze, kome vjerovat, bio bi gust kad bi se podigo malo, mom frendu evo sad vec struzu nogare po podu a ima ga vec vise od 2 god i uzbrdo mu brzi neg moj malo, a sam je skino onu blokadu na prvom servisu)

--- Kraj citata ---

netribas uzimat iz rijeke a i nevirujen da su bas toliko skupi,sad su ti novi oko bozica i nove godine jeftiniji,a i kraj je sezone pa ces puno jeftinije proc za polovnog...sve ide puno bolje od baotiana,da ne trosi puno ali i netraje puno

Drnda:
prvo skidaj sa njega plastike oko volamna znaci drag style volan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju