ma de ba brate... sve se da riješiti, nemoj tako...
KADA SU LJUDI RAZUMNI DA,a kada neko svoje starce uplice u svoj brak,TESKO,ona bi mozda i popricala sa mnom,ali tu su njeni jebeni starci koji joj pune glavu svakakvim sranjima,ja to znam,kada sa nekom osobob prolazis krizni put i pomognes mu nositi njegov kriz i volis ga iz sveg srca,krizni put prodje kroz dvije god i ostane samo med i mljeko i nasa kuca koju smo zajedno gradili,place su kakve su mi tu, nemozemo nista, imali pun frizider mesa znaci nista nam nije falilo imali za cigare, kavu,gorivo,para sto smo imali islo je za rezije i tako to,drzis ju kao kap vode na dlanu i opet nevalja,i ona ti kaze da te ne voli vise,da joj se gadis,da te mrzi i ostalo,ne moras biti neki anstajn da shvatis da laze i da joj je neko napunio glavu sa tim,jer veza i ljubav koju smo mi imali to je ono sto traje cjeli zivot i nikada ne moze umrjeti,a ne da se sve ugasi za 1dan, i da se ne pomirimo,ona nikada nece naci takvog lika koji ce ju cuvati kao zjenicu oka svoga,koji ce kada ona sere i galami iskljuciti se iz svega i praviti se kao a nije tamo,neko drugi bi joj opali samarcinu da bi se zaljepila ko palacinka na pod,ali ne ja, neka da sam bio to sto sam bio,ali nikada nisam bio nasilnik,pijanac,cak nisam ni izlazio,niti sam kada pomislio da dignem ruku na nj a kamoli da sta drugo nazao joj ucinim