Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runer by salej600 with tpr
salej600:
Naravno da je gušt. Zato sam to i slagao. Ako si imao znaš kako je :icon_thumright:. Šta ti se desilo?
Inače, ja imam više vozila pa mi ovo nije za svaki dan. I briga me koliko troši, pa nisam ni mjerio, ali zato kad upalim i krenem. Kakav osjećaj. Nije mi žao ni jedne lipe koju sam dao za to. Kad crkne ovaj tpr ide gore još nešto jače. :laughing7:
Imam jednog prijatelja. On stanuje od glavne ceste oko 300 m. Kad se vratim kući on me nazove i kaže: Jbt. opet piliš. Čuo sam te. Tutnji cijelo Valpovo :laughing7:
Zbog toga se izbjegavam voziti po noći. Prevelika buka pa će me netko prijaviti
te-te-ac:
--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 22:08:47 ---Eto ti si vidio na svoje oči. tpr vs dna 209
--- Kraj citata ---
vidio sam.. al onda je bio jos na ustelavanju ako se dobro sjecam :happy8:
ide ko sam vrag.. žao mi je sto nismo nabacili filmic.. a ni ja u tom trenutku nisam imao fotić u sebe..mora bit ce filmic cim krene ljepse vrijeme.. izmjerit ce se gpsom krajnja i tako to.. :icon_thumright:
sve u svemu fin raner :toothy11:
mozda ga jedino mal bolje obojat i neku bolju nalju nabacit i bude pravi šminkić :toothy10:
salej600:
Po njegovom satu je išao do nevjerovatnih 160. Onda sam nabavio i stavio sat valjda od vxr-a ili sp-a. Nemam pojma. Puž i sajla su ostali originalni. Sada po tom satu navuče 110-115 odmah na kratkoj ravnici. Nisam nikad dugo držao ful gas zbog gl. dizne pa neznam dokle bi sat pokazao i koliko je uopće točan.
salej600:
--- Citat: te-te-ac - 07 Prosinac, 2010, 22:39:31 ---vidio sam.. al onda je bio jos na ustelavanju ako se dobro sjecam :happy8:
ide ko sam vrag.. žao mi je sto nismo nabacili filmic.. a ni ja u tom trenutku nisam imao fotić u sebe..mora bit ce filmic cim krene ljepse vrijeme.. izmjerit ce se gpsom krajnja i tako to.. :icon_thumright:
:icon_thumright: . Sve za tehniku, šminku neću :laughing7:
--- Kraj citata ---
ivanm:
daj da ne otvaram novu temu, trebam brtve i kariku za TPR piaggio... na sipu nema, gdje da još tražim? tnx..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju