Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runer by salej600 with tpr
salej600:
--- Citat: _r0bi_ - 07 Prosinac, 2010, 21:46:50 ---....hahahahahah truncica daj ti se salis el'da...pa kad sastavljas to je ko' u operaciskoj :laughing1: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ajd ti si vozio. Napiši ti kako se tebi čini. Mogao bi i Miroslav. Nije ga on valjda štedio :laughing7:
salej600:
--- Citat: te-te-ac - 07 Prosinac, 2010, 22:06:34 ---ajde da si i ti majstore pokazao svoj projekt :glasses9:
zao mi je sto nismo snimili kakav filmić.. al nadam se da bude cim dode sunce .. samo javi i bude nest :toothy10:
skut ide zbilja jebeno..povlaci bas onak fino.. a glasan.. :redface: sve je to dio rejsing gušta :glasses9:
ukratko..ide kak kuga :laughing7:
--- Kraj citata ---
Eto ti si vidio na svoje oči. tpr vs dna 209
salej600:
--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2010, 22:06:13 ---zanimljivo da imaš ptrošnju 10 litara sa 80 diznom... sa 90+ bude i 15 litara :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Možda mi se čini, jer stvarno nisam nikad mjerio.
Ekysha:
--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 22:03:42 ---Kad sam već toliko love ulupo nije mi problem gorivo.
--- Kraj citata ---
Fala bogu da i to neko kaze :D
Svi imaju neke pile, a cude se sto im tolko piju...
Btw ovaj opis sto si dao u vezi voznje, tocno znam koji je to osjecaj...pogotovo kad prolazim plazom, u sred ljeta kad se svi kupaju i secu al zato me kostalo krajem ljeta :/
Al sve o svemu je gust :)))
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 22:06:58 ---Ajd ti si vozio. Napiši ti kako se tebi čini. Mogao bi i Miroslav. Nije ga on valjda štedio :laughing7:
--- Kraj citata ---
...aaaaaauuuuu ovo je sad neugodna situacija... :jerk: :jerk: ako kazem istinu neces mi vise dat da uzivam tj. gustam u zvuku,snazi i moci "slabasnog" tpr-a hmmmm biti ili nebiti pitanje je sad :confused5: :confused5:
....ma ko ga sisa :laughing7:
....e ovako kod samog starta zvijer je neukrotiva :angry7: zvuk snaga odvajanje prednjeg tocka od ceste neprocijenjivo
....hajco ga i nisam bas do fula negdi 2/3 gasa recimo kazaljka je pokazivala 110-115 km/h po satu(sat nije od 50ccm cini mi se)
....pustanje i davanje gasa na bilo kojoj brzini je odlicna doslovno puca od snage svaki put kad mu dodas gas
....zvuk ne zelim komentirat jer se to rijecima nemoze opisat.... :angry7:
....e kolega sam si trazio ovo od mene... :laughing7: i nadam se da mi zbog ovog teksta iznad neces uskratit to zadovoljstvo i uzivanje.... :icon_scratch: :dontknow: :notworthy: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju