Općenito > Propisi

pregled na izvanrednom tehnickom?

<< < (2/5) > >>

pralas:

--- Citat: www.ubizec.com - 06 Prosinac, 2010, 18:49:04 ---kaj ti nije jednostavnije otic iz te stanice i zalit se na uslugu i trazit knjigu zalbe i to  da vidis  kak ce te molit da ostanes xd  :)

--- Kraj citata ---
a dobro mozes i to ali meni je cijelo vrijeme ostalo u glavi da ne smiju rastavljati skuter :nono:
nadam se da necu imati priliku ni saznati :laughing7:

jopa:
ja sam čuo da se smije imat elektronska blokada (tj da nije bitno koja je blokada nego da motor nejde preko 50) ak je to istina znaci da ti mogu fumat zolju  :toothy12: :toothy12:

BilyPiton:
mogu ti preporucit da odes u stanicu di ima puno prometa ili kad je velka guzva tad ti sigurno nece rastvljat motor kamoli te ista pitat :icon_thumright:

salej600:
Nije tu problem na redovnom tehničkom pregledu. Problem je ak ga skenja murija i odvede na vanredni tehnički.
Npr, vide te, skuže, čuju, snime brzinu, budeš im preglasan ili prebrz. Odvedu te na vanredni i onda karamba

JogFromYamaha:
nije vazno kak je blokiran skut znaci nema veze dali prek struje ili sajbice variomata ili neznam sta drugog
to nije bitno

bitno je da je ZABRANJENO posjedovanje blokade koja se da iskljuciti i ukljuciti to ti pise i u pravilniku

- primjer el. blokada na daljinski
- primjer el. blokada na salter
- primjer blokada s varijabilnim obrtajima
- primjer el. blokada s tajmerom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju