Općenito > Propisi

pregled na izvanrednom tehnickom?

(1/5) > >>

pralas:
nezz kako da napisem naslov,ali u slucaju izvanrednog teh. jel imaju dopustenje da mi rastave skut kako bi nasli zice elek. blokade ili samo smiju pregledati izvana jer ima negdje prekidac?
npr. ja imam blokadu na daljinski,i sada ako ju drzim u đepu oni nikako nmg skontati blokadu izvana,jedino ako rastave kompletan skut,jel im to dozvoljeno?

JogFromYamaha:
nitko nema pravo otvarati bez ikakvog razloga bilocije vozilo.
ako ti skuter na tehnickom prolazi postavljene kriterije faca nema razlog kenjati
to sto oni svi zele 100-200kn deparca to je druga stvar i onda djecu strase

kristijanSR70:
ako im zapneš u oko  jednostavnu dođu ti sa nalogom i onda  se moš jeb... uzmu skuter i rastave..čak ga nemoraju nazad ni sastavit.

pralas:

--- Citat: kristijanSR70 - 06 Prosinac, 2010, 14:49:53 ---ako im zapneš u oko  jednostavnu dođu ti sa nalogom i onda  se moš jeb... uzmu skuter i rastave..čak ga nemoraju nazad ni sastavit.

--- Kraj citata ---
a u pm,mislim da mi skinu jednu plastiku da bi ih stero di im je mjesto :angry7:
pa bolje ako vidim da mi pocmu rastavljati,da im odmah dam daljinski blokade jer iovako ce naci zice,srusiti me i bezveze rastaviti skut :redface:

BilyPiton:
kaj ti nije jednostavnije otic iz te stanice i zalit se na uslugu i trazit knjigu zalbe i to  da vidis  kak ce te molit da ostanes xd  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju