Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
marko_rox:
gornji dio klipa je jako pun crta i sav je tak pun gareži i veli sused da bi on jos vozio možda 2 tis al kad bi si ga sad zamjenil da bi bil miran
slikat cu ga kad dođe s posla pa stavim slike :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 31 Svibanj, 2011, 13:27:52 ---@Miki
kaj mu pričaš bedastoče, koji će mu k novi klip? Još nije ni izmjeril stari pa da vidi jel potreban novi ili ne, u masu slučajeva bi trebalo zamjenit samo karike i dihtunge pošto nije otvaran par godina, a karike su odavno trebale biti zamjenjene.
Dobro da nisi rekel da zamjeni cijelu termogrupu pa je miran! :icon_thumright:
Ak pobrusi na 1. specijalu, reci zašto ne bi niš dobil.... ??? Pod uvjetom da to napravi majstor, a ne neki pacijent!
@Marko
-očisti, zašmirglaj(sa finim papirom ne skidat materijal klipa) i ispoliraj klip, pa uzmi šubler i listiće za mjerit utore i izmjeri klip! Ak je dobar ljepo samo naruči karike i skuter ti bu i dalje išel ko zmaj! No naruči si uz karike i malossi igličasti ležaj, sad kad je raskopano najbolje ga je zamjenit, i onda si opet miran jedno vrijeme!
Daj slikaj klip da vidim kak izgleda, jer moj je imal pun k gareži(serijski), no to pripisujem full sintetici...
--- Kraj citata ---
A skuter mu je stao znaci vjerovatno da je klipo otisao
Pa rekao je da mu je cilindar u ok stanju,zasto bi dobio sta sa 4 stote? ???
wonderkid:
nemozes uopce osjetit razlike kad pobrusis na specijalu,nemora znaci da kad stane da klip ode,slikaj klip i provjeri karike te stavi sliku tu
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 31 Svibanj, 2011, 18:38:10 ---nemozes uopce osjetit razlike kad pobrusis na specijalu,nemora znaci da kad stane da klip ode,slikaj klip i provjeri karike te stavi sliku tu
--- Kraj citata ---
Pa to sam i rekao,jedino kad bi ga izbusio na ~70ccm osjetio bi nesto malo,al ja to ne bi radio jer ako malo vise zariba nema popravnog :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 31 Svibanj, 2011, 19:05:34 ---Pa to sam i rekao,jedino kad bi ga izbusio na ~70ccm osjetio bi nesto malo,al ja to ne bi radio jer ako malo vise zariba nema popravnog :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne mozes ga na toliko probusiti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju