Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (57/70) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: marko_rox - 31 Svibanj, 2011, 12:25:42 ---Aha onda cu stavit klip novi, a jel ima kakve razlike u klipovima bolji-losiji u performansama? Ili je sve to isto? ;D

--- Kraj citata ---
Naravno da ima,ne mozes poredit lunin sa asso werke,lunin je kao stiropor naspram njega ;D

Rox-Rab:
Stavi serijski klip i miran si

marko_rox:
Ja sam to mislio preko webshopa uzet (kj ja znam tipa rms,stage 6,polini ili kaj ja znam ko sve proizvodi klipove)  a ne od kineza ;D

Miki-speedy:

--- Citat: marko_rox - 31 Svibanj, 2011, 12:54:34 ---Ja sam to mislio preko webshopa uzet (kj ja znam tipa rms,stage 6,polini ili kaj ja znam ko sve proizvodi klipove)  a ne od kineza ;D

--- Kraj citata ---
Ma to sam primjera radi rekao,ako mislis dugo vozit tako uzmi asso werke  :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: marko_rox - 31 Svibanj, 2011, 12:54:34 ---Ja sam to mislio preko webshopa uzet (kj ja znam tipa rms,stage 6,polini ili kaj ja znam ko sve proizvodi klipove)  a ne od kineza ;D

--- Kraj citata ---

@Miki

kaj mu pričaš bedastoče, koji će mu k novi klip? Još nije ni izmjeril stari pa da vidi jel potreban novi ili ne, u masu slučajeva bi trebalo zamjenit samo karike i dihtunge pošto nije otvaran par godina, a karike su odavno trebale biti zamjenjene.

Dobro da nisi rekel da zamjeni cijelu termogrupu pa je miran! :icon_thumright:

Ak pobrusi na 1. specijalu, reci zašto ne bi niš dobil.... ??? Pod uvjetom da to napravi majstor, a ne neki pacijent!

@Marko
-očisti, zašmirglaj(sa finim papirom ne skidat materijal klipa) i ispoliraj klip, pa uzmi šubler i listiće za mjerit utore i izmjeri klip! Ak je dobar ljepo samo naruči karike i skuter ti bu i dalje išel ko zmaj! No naruči si uz karike i malossi igličasti ležaj, sad kad je raskopano najbolje ga je zamjenit, i onda si opet miran jedno vrijeme!

Daj slikaj klip da vidim kak izgleda, jer moj je imal pun k gareži(serijski), no to pripisujem full sintetici...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju