Tehnički kutak > Tuning skutera
cemu ovo sluzi?
ivanm:
aha, tu je topic, malo niže http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4190.0
ali trebalo bi poslikati proces ugradnje i onda malo razraditi temu..
Agil:
imam izvrstan tutorial..pdf...slike šaraf po šaraf.....malo sam lijen staviti ga u ABBY....pa uploadati slike..pa malo prevesti...možda ovaj vikend...bit će sticky garant--!!!!
P.S. Ako bude dobar kao što obečajem, neka taj tutorial bude prvi u podforumu 4T skuteri, nek moderatori razmisle o tome......
stardust:
@ivanm...neznam tocno koji mi je kurburator,mozda agil zna..
o preradi auspuha razmisljam al nikak da to i napravim...
sto se slikica tice nisam ja to instalirao vec moj mehanicar pa onda nista od slikica sa ugradnje,
zasad evo samo slikica starog cilindra i klipa...poglecte kak zgleda nakon samo 6300 km
a uskoro nadam se i filmic sa brzinomjerom u krupnom planu...
@agil...sumnjam da ce ic stotku al ko zna..iz tvojih usta u bozje usi pa niko sretniji od mene ;D
bytheway jel znash mozda koji mi kurburator imamo?..kaj mislis kakav bi meni pasao na ovaj setup?
sto se kupovine od autotecha tice a da ne platis carinu trazi ga
da ti napise manju cijenu na CN22 carinskom obrascu i nek napise da je to poklon...
meni dosada nisu niti jednu lipu naplatili a kupovao sam fakat svasta ukljucujuci i taj vec ugradeni cilindar...
e da ventili na glavi su 19 i 22mm
gozz:
Pa po slikama izgleda posve normalno. Klip je skoro netaknut, jedino mu je elo malo pre garavo, ali to je od smjese, a ne istrošenosti. Očistiš čelo i može proći pod novi!!!
stardust:
@ivanm...ono kaj meni sad najvise treba je jaci akumulator sa jačom startnom strujom a da bude jednakih dimenzija
..trenutno ga moram palit na kurblu a samo kad je zagrijan hoce zapalit na prekidač ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju