Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - tuning savjeti
marko_rox:
a jel valja kaj Variatorkit Polini HI-SPEED
i koji je bolji za serijalu zx ili tt?
Darky:
--- Citat: danc00 - 03 Prosinac, 2010, 22:13:31 ---Kaj nije taj 2000 za piaggio mašine?
Kod mene je 90km/h aerox išel sa:
Original novim remenom
Hebo next generation variomat
3,7gr rolice
Hebo crni centralni
Plavi Malossi federi kvačila
ZX auspuh...
multivar 2000 imas za sve masine
mozda je po satu stim iso 90
posto serijala ide 68
makar i sa serijskim variomatom je jedno vrijeme išel 90kmh a ostalo je bilo isto( samo kratko i sa rupama u ubrzanju) e i zeleni federi su bili!
Pa reci kolko para imaš za ulupat u skuter...(a kaj se variomata tiće imaš još malossi multivar i polini high-speed...nisam ih imal ak kad sam kupoval rekli su da su tu negdje, te svaki ima neku osobinu malo izraženiju)
A 100km/h i po aeroxovom satu možeš samo sanjat na 50ccm...mislim da je to nemoguće, mislim na konstantnu brzinu, ne nizbrdo.
--- Kraj citata ---
marko_rox:
a imam nekih 250 eura trenutno...
marko_rox:
a ja sam gledao ono di se dobije kao polinijev komplet "Variatorkit Polini HI-SPEED"
danc00- zar je bolji orginal remen nego ovaj sto bi dobio u tom kompletu?
danc00:
Original je dobar zbog širine, pa imaš veču krajnju brzinu. ja sam uzel 104H Hebo remen i on je 1mm uži, a imal sam lake rolice i vjerojatno zato nije išel do kraja, makar je duži. A serijski dok je novi ide ko blesav, al brzo se dere, bar meni!
Ja nisam uzima Hebo set, samo variomat, pa nisam dobil remen, a sad neznam koji točno ide u taj set...pogledaj šifru.
Za 1800kn kolko si rekel da imaš složiš i BASE kit...
A za ovo osnovno ti treba oko 1000kn(ak uzmeš rabljeni ZX), a niš puno ne dobiš. Dobiš puno življi motor i ubrzanje al niš posebno.
Ak ideš na ovo slabije, zemi Hebo vario rabljeni ZX i ove gluposti za štelanje(rolice,federi...) i vozi.
I ja sam htel uzet POLINI HI-SPEED, ali ga nije bilo pa sam uzel HEBO, možeš i POLINI uzet!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju