vidim da ti je 2008 godina srka kak to da su ti se pločice več potrošile i koje si kupio zamijenske meni nešto slabo koči motor uzeo sam si dot 4 ulje od motula jel mi nije mijenjano 3 godine a pločice neznam koje da uzmed da koči ko lud koje su najbolje pločice ,e da bio sam u skutermotu rekli mi da neznaju koje idu pločice jel stavljaju par vrsta klješta na mojim samo piše aprilia sad koja su to klještai koje mi pločice trebaju
Je, 2008 je, a nisu se potrosile nego sam imao prometnu i disk mi se iskrivio pa su mi stavili novi, Malossi Whoop i onda sam usput zamijenio i plocice da mi sve lijepo sjedne. Plocice sam kupio u Dubrovniku, DanteMoto, ovlasteni prodavac za Aprilije.
Nove plocice sa novim Malossijem vrhunski koce (iako su i serijski disk i plocice u mene super kocile...), jako sam zadovoljan!
Uglavnom, plocice koje sam kupio su Ferodo Argento series. Cijena 89 kn, (samo sam rekao u trgovini prednje plocice za SR-a 2008 i dali mi ove, koji su tip ne pise), i prije 3 mjeseca sam stavio plocice na straznji disk, isto Ferodo, sasvim su zadovoljavajuce ali su mi nedavno pocele skripat...
Ako ce ti ista pomoc, i na mojim kljestima isto pise samo Aprilia...
P.S. ulje za kocnice su mi mijenjali u sevisu prije 3000 km, ne znam koje su stavili...