Tehnički kutak > Styling skutera
Radim styling od Peugeot Speedfight 2
marko.p:
kaj reč...cirkus.....
imao sam ja plave diode u faru,nije me murja zezala
Yamaha_spy:
Ajde nemojte pricat gluposti nece mu policija nista ako ima ispod plavo svijetlo. Glavno da se ne vidi izvor da ne tuce u oci. Ja sam imo zvucnike. Tjedan dana ti je fora, i to vise po ljeti sada dolazi zima ::) Izgubis prostor za stvari pod sicom. Mozda se nade neki pametan pa ti probusi zvucnik kao meni ::)
BlackNaranča:
hehe samo ljubomroni ce probušiti...a ja cuvam motor u ulazu od zgrade, a ulza zakljucan..
što se tice slušalica to ne zelim, jer ne zelim poginuti, nista ne cujes okolo i stvarno je jakoooo teško tako voziti..
a mislim da bi se muzika cula moja neznam, cini mi se da su dosta dobri ovi moji, a vidjet cu pa probat
oke to za podne to znam da vjerovatno necu imat problema, crvene od izad su dozvoljene tako da cu ih staviti, i jos mi naravno samo ostaju one prednje koje vjerovatno u centru grada necu imat upaljenima.
sada jos me samo zanima što bi vi rekli kada bi vidili nekog sa glazbom u skuteru, cita sam stylinkg sekciju jedno 2 sata sigurno, pun k postova i nekolicina njih kaze da je seljacki, ne kuzim zašto..a u ostalom ako je tako recite , jer nebi zelia ispast takav u gradu..
robert:
to ces 1000% ispasti!
vozis skuter, imas kacigu na glavi i muziku skoro i necujes!
ako mislis nesto dobro napraviti na skuteru onda to mora biti nesto sto niko nema!
kad mi luna bude gotova bit ce definitivno jedinstvena u hrvatskoj!
ali moju ideju jos necu svima pokazati jer tek pocinjem sa radovima i zelim na ovo ako bude:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3798.0 !
stark1:
evo zanima me dali je na speedfightu doso ugraden tvornicki prikljucak ili ga moram sam praviti...to mislim na ono svjetlo sto nicemu nesluzi...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju