Tehnički kutak > Styling skutera
Radim styling od Peugeot Speedfight 2
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 14 Studeni, 2007, 18:48:56 ---evo zanima me dali je na speedfightu doso ugraden tvornicki prikljucak ili ga moram sam praviti...to mislim na ono svjetlo sto nicemu nesluzi...?
--- Kraj citata ---
jel mislis na ona dva mala okrugla svijetla,ako da na novijim godistima nemas nista unutra,ni prikljucka ni zaruljice,tu sam si ja stavio plave led diode jos prije godinu dana,nisam imao problema s policijom oko toga
BlackNaranča:
--- Citat: robert - 14 Studeni, 2007, 18:46:19 ---to ces 1000% ispasti!
vozis skuter, imas kacigu na glavi i muziku skoro i necujes!
ako mislis nesto dobro napraviti na skuteru onda to mora biti nesto sto niko nema!
kad mi luna bude gotova bit ce definitivno jedinstvena u hrvatskoj!
ali moju ideju jos necu svima pokazati jer tek pocinjem sa radovima i zelim na ovo ako bude:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3798.0 !
--- Kraj citata ---
mislim da nisi u pravu onog djela što se tice "nebi nista cuo dok voziš" ovi moji ce se cuti garant
replcnt:
za neonku mi milicija nije niš rekla, a za muziku, jarane samo preko ljeta da moš na plaži budalakat :icon_thumright:
a kao što je gore reko, važnije mi da bajk ide kako spada
robert:
da ali radi se o tome da cjeli grad cuje sa tobom a ne samo ti!
stark1:
--- Citat: speed - 14 Studeni, 2007, 18:57:11 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 14 Studeni, 2007, 18:48:56 ---evo zanima me dali je na speedfightu doso ugraden tvornicki prikljucak ili ga moram sam praviti...to mislim na ono svjetlo sto nicemu nesluzi...?
--- Kraj citata ---
jel mislis na ona dva mala okrugla svijetla,ako da na novijim godistima nemas nista unutra,ni prikljucka ni zaruljice,tu sam si ja stavio plave led diode jos prije godinu dana,nisam imao problema s policijom oko toga
--- Kraj citata ---
da na to mislim,dali se moze iz nekog drugog skutera to izvaditi pa ugraditi,mislim na ove keeway,kod njih dode tvornicki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju