Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (86/143) > >>

domagoy 46:
dobar je kalendar al bi moglo i bolje dosta :icon_thumright:

josip_93:
slazem se sa domagoy 46 dobar je al moze puno bolje

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 25 Prosinac, 2010, 21:04:12 ---dobar je kalendar al bi moglo i bolje dosta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

@Domagoj j**** te u glavu , bez uvrede ali rox ti je BOMBA, de to složi kako se spada da ide kak kuga :icon_thumright:

@Kolega Staziću, kao nisi komunjara bio u 1978.god kada si bio na paradi mladosti u Škabrnji :laughing7:

mhr-team:
onda vi momci napravite bolje  :icon_thumright:
vidim svi su se pretrgli od volje da naprave... mislim, eto bit će mi drago da vidim vašu verziju kalendara, pa neka bude bolja, samo naprijed  :icon_thumright:

ili je to samo "moglo bi bolje" iz razloga što vam se skut nije našao na kalendaru, a da je onda bi bio odličan, hehe  :happy8:

dotoris.... a znači i ti si bio  ;D

domagoy 46:

--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 21:13:13 ---onda vi momci napravite bolje  :icon_thumright:
vidim svi su se pretrgli od volje da naprave... mislim, eto bit će mi drago da vidim vašu verziju kalendara, pa neka bude bolja, samo naprijed  :icon_thumright:

ili je to samo "moglo bi bolje" iz razloga što vam se skut nije našao na kalendaru, a da je onda bi bio odličan, hehe  :happy8:

dotoris.... a znači i ti si bio  ;D

--- Kraj citata ---

ja da znam napravio bi neki kalendar,nit znam nit imam volje za to

je bas to,bravo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju