Općenito > Generalno o skuterima
kalendar 2011
domagoy 46:
dobar je kalendar al bi moglo i bolje dosta :icon_thumright:
josip_93:
slazem se sa domagoy 46 dobar je al moze puno bolje
doritos:
--- Citat: domagoy 46 - 25 Prosinac, 2010, 21:04:12 ---dobar je kalendar al bi moglo i bolje dosta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
@Domagoj j**** te u glavu , bez uvrede ali rox ti je BOMBA, de to složi kako se spada da ide kak kuga :icon_thumright:
@Kolega Staziću, kao nisi komunjara bio u 1978.god kada si bio na paradi mladosti u Škabrnji :laughing7:
mhr-team:
onda vi momci napravite bolje :icon_thumright:
vidim svi su se pretrgli od volje da naprave... mislim, eto bit će mi drago da vidim vašu verziju kalendara, pa neka bude bolja, samo naprijed :icon_thumright:
ili je to samo "moglo bi bolje" iz razloga što vam se skut nije našao na kalendaru, a da je onda bi bio odličan, hehe :happy8:
dotoris.... a znači i ti si bio ;D
domagoy 46:
--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 21:13:13 ---onda vi momci napravite bolje :icon_thumright:
vidim svi su se pretrgli od volje da naprave... mislim, eto bit će mi drago da vidim vašu verziju kalendara, pa neka bude bolja, samo naprijed :icon_thumright:
ili je to samo "moglo bi bolje" iz razloga što vam se skut nije našao na kalendaru, a da je onda bi bio odličan, hehe :happy8:
dotoris.... a znači i ti si bio ;D
--- Kraj citata ---
ja da znam napravio bi neki kalendar,nit znam nit imam volje za to
je bas to,bravo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju