Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (87/143) > >>

mhr-team:

--- Citat: domagoy 46 - 25 Prosinac, 2010, 21:15:50 ---ja da znam napravio bi neki kalendar,nit znam nit imam volje za to

je bas to,bravo

--- Kraj citata ---

oke... super  :icon_thumright:

nije se našao, nije se našao... šta sad??? pa ni moj se do sada nikad nije našao??  pa ne mogu se svi ni naći?? a ja sam ti rekao zašto se nije našao...

a da i drugim obrazložim zašto se tvoj rox nije našao..

1. gumijev rox je broj jedan na forumu, ne trebam niti spominjati koliko je truda i svega ostalog uloženo u njega...
2. crveni rox koji je smješten u 12mj se morao naći, slika je prelijepa, baš prava za 12mj.
3. koji bi skuter po tebi ne zaslužuje da se nađe na kalendaru???

domagoy 46:

--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 21:31:25 ---oke... super  :icon_thumright:

nije se našao, nije se našao... šta sad??? pa ni moj se do sada nikad nije našao??  pa ne mogu se svi ni naći?? a ja sam ti rekao zašto se nije našao...

a da i drugim obrazložim zašto se tvoj rox nije našao..

1. gumijev rox je broj jedan na forumu, ne trebam niti spominjati koliko je truda i svega ostalog uloženo u njega...
2. crveni rox koji je smješten u 12mj se morao naći, slika je prelijepa, baš prava za 12mj.
3. koji bi skuter po tebi ne zaslužuje da se nađe na kalendaru???

--- Kraj citata ---

necu se svađat,ne ljutim se,svak ima svoje misljenje,nekom se sviđa kalendar a nekom bas i ne,ja sam rekao da je dobar al moglo bi bi bolje,al svaka čast,potrudio si se
sve 5  :icon_thumright:

mhr-team:

--- Citat: domagoy 46 - 25 Prosinac, 2010, 21:33:36 ---necu se svađat,ne ljutim se,svak ima svoje misljenje,nekom se sviđa kalendar a nekom bas i ne,ja sam rekao da je dobar al moglo bi bi bolje,al svaka čast,potrudio si se
sve 5  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

oke... sve 5  :icon_thumright:
nadam se da će 2012 biti na kalendaru, a eto, možda ga goki stavi  :icon_thumright:

ali kao što sam ti na pm rekao,,, mora se i nekim manje lijepim skuterima dati prilika da budu na kalendaru, jer bitan je trud i urednost  :icon_thumright:

Ivan_drifter:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 25 Prosinac, 2010, 21:00:30 ---Čiji je ovaj žuti sf?

--- Kraj citata ---
moj samo inace nije zuti nego narandasti....anto mjenjo boju voli bit ko djeca u vrticu:D haha al neka:D njegova volja bar mi je mjesec pogodio za rodendan:D

Ivan_sf_2:
aHA vidim da mi je slika poznata i spuh ko onaj tvoj na fejsu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju