Tehnički kutak > Tuning skutera
Bacit cu ga niz liticu ! ! !
NEOs:
--- Citat: KicHo7 - 14 Studeni, 2007, 14:28:00 ---
--- Citat: NEOs - 13 Studeni, 2007, 21:43:16 ---Ovo je malo smjesno, napravis tuning i on ide kao normalni serijski skuter :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a kakav je to Ves tuning radio?
smanjio squish i malo dobio na startu, slozio doma spuh i ide mu bolje...kaj si mislio da ce DIY metodama skuter sad letit stari moj...pa tu ima puno puno posla...
realne mu ide 78, znaci po cajgeru je to nekih 85 ziher poznavajuci kako lazu satevi...ak mu je prije po cajgeru iso 75 npr. mozes uzet u obzir da je jeben posao doma sam napravio
--- Kraj citata ---
Barem 90 ipak je povecao snagu spustanjem glave :dontknow: Zasto to raditi ako ide kao serijski sa auspuhom
vpucko:
kao prvo uzmi u obzir da je u skut utroseno 500 kn!!!!
kao drugo skuter ima 30.000 + km 5 godina star!
kao trece ima 3 risa (jesu mali ali opet znacajni)!
ako taj tvoj nakon toga bude isao tako, svaka cast :)
znaci sve serijski dijelovi gore NISTA nije kupljeno za njeg (osim potrosnih dijelova na to mislim (rolice, klizaci, dizne, remen...)
a to za smanjen squish, ako se malo razumijes, s time samo dobijes jacu kompresiju, znaci s time malo jaci start na krajnju to nista ne utjece!!!!
to da je porting uradnjen onda druga stvar (no, to ce bit srednjeno ovaj ili slijedeci mjesec) jer jednostavno nemam vremena za nist!!!
a i nema veliku krajnju, vjerujem da bi mogao ic jos s ovime da stavim teze rolice jer meni su sad gore 3,8 (jer puno mi je bitniji start i ubrzanje nego krajnja) i da stavim drugi spuh, jer ovaj sam pravio za manson replicu, jer doci ce kad tad, i s tim kitom ne zelim neku bolesnu krajnju brzinu nego da ide 90 ali do 90 da doleti, kao sto sad meni ovo ide, ide on 78 ali bome dodje do te brzine jako brzo i tu kod mene u okolici ima skutova, eo bash novi runner sa zx-om pa do "moje krajnje" je iza mene!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju