Tehnički kutak > Tuning skutera
Bacit cu ga niz liticu ! ! !
amater:
Ja bas nemam srece sa skuterima. Prvo sam imao Aeroxa kojem je u 2mj. 5 PUTA puko remen, onda sam ga prodo frendu jer mi ga je bilo pun k.rac jer se on htio je.at s njim. Zatim sam kupio Areu kojoj se nakon 2 i pol tjedna sj.bala radilica. Onda sam reko:Area mi je jedan od ljepsih skutera, pa ajde, kupit cu novu radilicu, kit, variomat, auspuh... Skocio u MotoStar, potrosio 500€, dao blok poznaniku da mi stavi radilicu(malossi) za 300kn. Sve super, stavili kit(malossi sport), promijenio svijecicu, kupio od NGK sport kabel, sve namontirao, stavio variomat(malossi) i remen(malossi kevlar), da bi kad smo namontirali masinu na skut skuzili da mi auspuh ne odgovara. Slijedeci dan opet u Trst, mijenjat spuh i NARAVNO nadodat jos para za LeoVince ZX. Vratio se u Ri, stavio ga, a skut ne ide ni ku.ca. Stvar blikade u spuhu.Izvadio blokadu, skut ide, al 80 km/h max. Kaze mi frend ma razradit ce se to. Oce ku.ac! Dobro, i idem danas (prije sat vremena) ja po skuter,prvo:nije htio upalit(na kurblu) 20min,onda upalio, a okretaji ko da vrti na 50 milja, mislim ja: ma dugo ga nisam palio i benza stara 2 mj. unutra, MA DOCI CE TO NA SVOJE, al OPET: OCE KU.AC ! I tako krenem ja polako da konacno dopeljem skut doma(jer sam ga sredivo,tj.mi ga je sredivo jedan prijatelj kod njega doma) i vozim ja tako na pol gasa kad ono: BOOOW, BOOOW(opisujem kako se gasi) i Stane. Sva sreca da nije bilo neke litice sa strane jer bi bilo: FLY SKUTER FLY, FLY UP TO THE SKY! Sad ne znam sta cu. Prodavat ga necu, jer ono sto sam poceo zelim i zavrsit, al treba mi 2,3 dana odmora. Bilo kakva pomoc, prijedlog, kritika, UTJEHA dobro bi mi dosla. Pozdrav svima, idem malo lupat glavom u zid.
gumy:
jebiga, tak to ide. šta bi ja trebo reć. prvo sastavljanje ove godine, napravio 40 km, raspo se ležaj radilice i uletio u cilindar(novi due). stavio nove ležaje, napravio 200 km, imao kompresiju 6, karika bila u kur*u. dobro stavio stari trophy što sam prije imo, nove karike, kit ko nov bio, napravio 700 km i zaribo. izbušio dueta na specijalu, nova radilica, ležaji, karb, sj#bo ove godine preko 9 milja kn i eto sad radi kak spada. jbg rupa bez dna...
MaLi_OdvALjivAc:
jbg brate, ovo je jako skup sport, kad mislis da si zavrsio, sve propadne..mi uvek ocemo bolje, vise..ajd sad rolne, ajd opruge, kit, spuh, blah.. BAS rupa bez dna..ja sam moj u nekoliko navrata hteo u Dunav.. ajd S*R*E*C*N*O
Mr J:
vuce ti zrak negdje ili karb nije dobro postelan ili ne brtvi dobro... pa j****u misa kada slazete skuter onda ga slozite kako Bog zapovijeda! :icon_thumright:
replcnt:
--- Citat: Mr J - 13 Studeni, 2007, 18:56:31 ---vuce ti zrak negdje ili karb nije dobro postelan ili ne brtvi dobro... pa *****u misa kada slazete skuter onda ga slozite kako Bog zapovijeda! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju