Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (19/28) > >>

jprekrit:
Kaj znači, to još nije riješena stvar s tim ukidanjem? PSM, a ja moram na regu... :/ Nadao sam se da bar neću morati stavljati blokadu, ali vidim da niš od toga.  :sad1:

ivanm:

--- Citat: animatrix - 15 Siječanj, 2011, 11:23:37 ---ma nema logike da ce hr od svih drzava u regiji dopustiti 50kama da idu preko 50, a ciljamo uci u EU di su po tom pitanju babaroge.

--- Kraj citata ---
u našoj državi mnogo toga nema logike.. a to što su ciljevi naših čelnika eu ne znači da ćemo tamo uskoro dospjeti..

marracc:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Siječanj, 2011, 17:36:16 ---jer drzava koristi kazne ne zato da te nauci nesto nego ih dizu sve vise i vise da bi napunili kase

--- Kraj citata ---

Kaj im se nebi više isplatilo da platiš kaznu za prebrzu vožnju, recimo u gradu gdje je ograničenje 40-50, a ti prođeš sa 70-80, mislim da bi si tak prije napunili kasicu, jer bi se svi onda vozili brže, a i po meni bi bilo logičnije da se možeš vozit brže od 50, to mi baš i nije neka logika,bilo bi ok da je do 80,po meni..... trebalo bi Šukeru dat jednu pedesetku sa blokadom, pa da vidim majstora u gradu.......  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

smart bbb:

--- Citat: marracc - 24 Siječanj, 2011, 19:15:55 ---trebalo bi Šukeru dat jednu pedesetku sa blokadom, pa da vidim majstora u gradu.......  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
njemu da daš i bez blokade nebi išel više od 50 ;D

ivanm:
silverstonea s blokadom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju