Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (20/28) > >>

marracc:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: to je tak kad političari nisu "obični građani" glasaju o nama "običnima" bitnim stvarima, a ni neznaju kakve su to velike razlike, jer se sigurno ni nisu vozili na nekom 50ccm, a pogotovo s blokadom... Prije donošenja zakona bi trebalo neke stvari probat i na svojoj koži, pa bi onda vidjeli kak bi glasovali... Pogotovo Šuker na silverstonu  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: Isto se tak i dogodilo (nevezano za skutere) da je Dropulička izglasala da strojari (FSB-ovci) nesmiju projektirat statički opterečene stupove jer nemaju predmet Statiku, a ja sam cjeli jedan semestar radio predmet Mehanika 1, koja se bavi proučavanjem statike... Al eto.... Sve po ruci zakona... A da joj je sin na FSB-u, mogli bi i kuće cjele gradit :))

ivanm:
oni su STOKA

STJELE:
ma dajte, pustite vi te priče, mi smo jedna europska država koja je bogata svojim prirodnim ljepotama, jedna od najsuvremenijih država u regiji, sa razvijenom industrijom i svim ostalim razvijenim granama gospodarstva, i naravno država s velikim planovima ulaska u EU, i ova naša prekrasna država će bez ikakvih kompromisa ući u EU pa makar pola RH nema posao, četvrtina iovako bijedog naroda je gladna, a svakim danom je situacija gora i gora, ljudi neće dobiti posao, svinjokolju će nam zabraniti, a skuteraši neće ići preko 50km/h jer RH mora ući u EU da budemo još više u kur*u ps:bio sam od prvog dana skeptičan za to,  ali novinari isto ne/znaju lagati  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

marracc:
Ma... kad bi počeo pričat o nekim stvarima vezanim za medicinu, kod nas, zaboravili bi da lječnici postoje... Netreba se s tim zamarat, jer jako teško možemo utjecat na takve stvari, samo se nadat boljem, jer, neće se ljudi bunit, mi smo Hrvati takvi, šutiti i trpit... Ako kažu da će benzin biti 20 kn/l, ko ga jebe, manje cemo se vozit, i tak to... Ljudi nerazumiju,ili ne žele razumijet da mi građani kolko tolko sa prirezima i davanjima i porezima vrtimo sve u krug, pa da se tjedan dana štrajka, da se ne vozi ili ne radi, pa bi ti vidio gubitaka.... možda bi se samo tako neke stvari promjenile, i vlada shvatila da ovisi o građanima.....

marracc:
Sranje je što je naša država građena na trgovinama, samo uslužne djelatnosti, a to je k**ra*... Tvornice fale,al to nikoga ne zanima, jer smo presku radna snaga,država neda poticaje investitorima, nego ih opali po đepu... i tak... čito sam negdje da su došli ludi japanci da bi nešto gradili (tvornicu), al su rekli da im se ne isplati godišnje zaradit 3 milje eura, kad u drugim državama okrenu 15 milja eura... i moš ga hebat....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju